- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tommee #38865 üzenetére
Na akkor megpróbálom spdif-en majd kiküldeni az alaplapról az erősítőbe. Mert az erősítőmön csak 1 optikai bemenet van, amibe a tévéből megy a jel. Azt gondoltam, hogy ráküldeni rá tudom küldeni az 5.1-et a tévére, max továbbítani nem tudja az erősítőnek.
(#38866) Termi16 : A tévé optikain van rákötve az erősítőre, azon szól a hang. Ha pendrájvról nézek filmet, akkor gond nélkül továbítja az erősítőre az 5.1-et. Az elsődleges hangot beállítottam a hdmi kimenetre (a képen látszik).
SPDIF dugóhoz milyen kábel kell?
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
Tommee #37543 üzenetére
"Miért is nem szabad normal-on?"
Mert olykor 2,24V-t állít be (volt rá példa).
"Nálam csak +tizedeket lehet adni és ha pl +0.1-et állítok, akkor 2,05-re állítja a feszt(Everest és BIOS szerint)."
Akkor nincs szerencséd a BIOS-oddal, mert pl, a lapomnál +0,05 voltonként lehet emelni a memók feszét.
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Tommee #37213 üzenetére
A 4850-et most direkt nem húzom, előző op.-n húztam és semmi baj nem volt, az is Vista volt.
Qru: De annyi driver van fent a giga honlapján. Nagyon nem tudok eligazodni rajta :\ Eddig ment a DVD-n lévő driverekkel. A bios-t visszafrissítettem F12-ről F10-re, mert azt hittem az okozza a kék halálokat, de nem. Újraraktam a wint, akkor is kék halálozok.
Majd visszarakom alapbeállításokra is a biost, de ha 2 évig bírta ilyen beáll. mellett, miért most adja meg magát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest