Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Biztos instabil a tuning, vagy akkor resetel még ha szabálytalan leállás után indul újra a gép. (pl. nyomkodod a reset gombot)
Miután beléptél a setupba nyomj CTRL+F1-et és ott lesz a MIT-ben.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Gorneck
legenda
Nem szoktam kikapcsolni őket...C1E, Eist a neve egyébként.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Finwe
őstag
Mert jelenleg pontatlan értékeket mutat. Mivel hűtöd a procit? Pl még vízzel sem éred el azt a maghőt 1.3V-on - na jó azzal lehet...
szerk:#12200: jó az, nem itt a gond. Nem pontosan mér a régebbi everest. Azért mondtam azt a példát mert azon látszok, h kicsit sántít.
Tegyél fel újabb everestet és akkor már a DIMM fesz is ott lesz!Finwe
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
Finwe
őstag
Először is, kis betűvel is érkezik segítség
Próbáld meg fokozatosan emelni az fsb-t és a feszt, úgy lehet, h visszajutsz 3,5-re. Nekem régen volt ilyen, igaz még amd-vel de ki tudja... Továbbá mch +0.1 - ez is segíthet.
Modjuk érdekes jelenség, ramok mennyin mennek?Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
donpel0
aktív tag
FONTOS KÉRDÉS:
ne haragudjatok meg rám, de nagyon mérges vagyok, hogy a k******-be lehet az, hogy kb 3ból csak 1szer tudok belépni a biosba a DEL gomb megnyomásával. néha egymás után akár kétszer is, de van amikor 3-4szer sem jön össze. (ezzel már 1 hónapja szopok, szóval a szelep elmélet szerint egyszer ennek a felgyümemlett dühnek ki kell jönnie). igen, usb keybord enabled, semmi nem változik.
ráadásul szívok most, mint a torkosborz. az f4-es biossal biosbol állított 1,5V-tal proc 8*400atomstabil volt. most ugyanaz a beállítás 1 mp után kivág az orthos. interesting.....
"Föléd kerekedhetnek, de fölém biztosan nem, mert én leszarom őket" - Jokerface
-
Laraxior
titán
a rev 1.0 jól kezeli...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest