Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz scream24 #13886 üzenetére

Igaz a végigjátszáshoz még várok 1-2 drivert, hátha játszhatóbb lesz DX10-ben, de ma toltam pár perc Crysis-t Minden Highestben, csak az árnyékok sima highen és néztem a memóriafogyasztást. Először sokat tekerte a winyót, kiléptem és kikapcsoltam a Vistában a Superfecth-et, megint elindítottam és így már csak néha akadt meg winyótekrés miatt, de azért előfordult, a konzolos display_info szerint 940Mb körül foglalt a játék RAM-ot. De ez a legelső pálya, egy üres erdő néhány bódéval, mi lesz ha 10+ ember szaladgál meg valami modelldúsabb pályára jutok? (5FPS VGA limitből de ha berakok egy új VGA-t kelleht még RAM is hogy ne akadozzon) Lassan kinövik a játékok a 2Gb-ot.
    Tömörítéshez meg ugye sose ártott a töménytelen RAM mennyiség...
    Ha bevan lőve a SuperFetch akkor a Vista is alaposan el tud terpeszkedni és használatban van a RAM.
    DDR3-at meg szerintem idén még nem lesz érdemes venni, de annak akinek DDR2-őt vesz be az alaplap és más miatt nem akar lapot cserélni így az LGA775 végnapjaiban annak a nehalemre váltás előtt nemigen fogja megérni DDR3-ra áttérni. Egy 1066-os RAM egy széthúzott E8400-hoz és jó is. Inkább VGA-t lesz sürgető cserélni ha kijön a Gef9.
    És szerintem ha felmegy az ára már nem esik vissza mert a DDR3-at foglyák nyomatni, a DDR-533-as RAM-okat se szarér-húgyért osztogatják ma se csak azért mert öreg technológia.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés