- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz
droti25 #40998 üzenetére
bár egyszer már leírtam a saját példámat most lefordítom neked a tiedre.
E6750 FSB 333MHz #4-es ram osztó 1333MHz memória órajel lesz, akkor is ha 2133Mhz -es ramot teszel a lapba. Ha a fene fenét is eszik, akkor is ez lesz a plafon, ettől többet nem tud majd alapon a lapod. Akkor sem ha a ram egyébként bírná, mert a lap maximálisan meghatározott #4 -es osztója lekorlátozza.E6750 FSB@400MHz #4-es ram osztó 1600MHz memória órajel lesz, akkor is ha nagyobbra van specifikálva a RAM -od. Viszont ezt a memória órajelet maga az 1333-as memória nem fogja bírni (az hogy a lap bírná az egy másik dolog).
Másik lehetőség 4-es alatti memória osztást alkalmazol, de akkor nem fogod elérni az 1600 -os memória órajelet semmilyen ddr3 -as memóval, 400proci fsb mellett.
-
droti25
őstag
bocs E6750
-
pmheros
őstag
válasz
droti25 #40995 üzenetére
nem értem miért felesleges 1600 -ast venni, ha az a cél hogy 1600 -ig húzd az 1333 -ast
A 1333 -asok többnyire azért olcsóbbak annyival, mert kb annyit is tudnak. Arra hogy menjen 1600 -on az 1333 -as ram arra nincs semmilyen garancia. Csak a lap kevés a tuninghoz, arra a sebességre a ramnak is képesnek kell lennie. Nehogy a tuningos 1333 -as végén majd többe legyen mint az egyszerűbb 1600 -as.P35 -ösök közül még csak nekem és abridabri -nak került itt a lapjába 8GB -nyi DDR3, egyenlőre mindkettőknél hibátlan megy. Viszont a Kingmax Nano és a Geil Value Plus közül inkább az utóbbit javaslom, annak valahogy jobban eltalálja az időzítéseit a lap.
-
proci985
MODERÁTOR
tény.
teszteknél meg nem mindegy, hogy pcie 1.1 vagy 2.0. 2.0 dupla szorzó 1,xhez képest. tehát a pciE x8 2.0 az pciE x16 1.1. amit a mi lapunk is tud. tehát nem meglepő, hogy nem szűk.
olyan pciE x8 1.0áig nem is nagyon szokott baj lenni, de x4 már nagyon határeset. bár a 6950emmel gondolkodok kipróbálom a második slotot, ha lesz időm.
-
pmheros
őstag
lehet hogy igazad van http://www.hardocp.com/article/2010/08/25/gtx_480_sli_pcie_bandwidth_perf_x16x16_vs_x4x4
hopp, ez pont sli
, de a huzalozás kb ugyanakkora sávszélességet enged mindkettőnek
-
pmheros
őstag
tényleg érdekes teszt, de ott egy P45 -ös lappal mérnek, amiben a második slot valóban 8x -os. Sajna a kolléga P35 -ösén ez csak 4x -es.Így konkrét eredmény hiányában nehéz megtippelni mennyire lenne visszafogva az crossfire
(#40984) droti25 : amit a (#40979) -en is írtam, többet én sem tudok a témában. Az enyémben ment #4.0 -ás memóriaosztáson az e8400 333 -a mellett 1333 -on a RAM. Ez a 4 -es a legmagasabb memória szorzó/osztó. Feljebb csak úgy tudod vinni a memória sebességét hogy a procid fsb -jét elkezded feljebb húzni, ezzel "szinkronban" fog emelkedni a ram órajele. 400 -as FSB -nél éri el a a memó az 1600 -os effektív sebességet.
-
pmheros
őstag
válasz
KINIZSI #40978 üzenetére
Ati(AMD) -s körökben még kérdez utána, de ahogy én tudom a megfelelő teljesítményű crossfire -nek legalább 8x sebességű 2.0 -ás PCIe foglalat kell. A lapod doksija szerint a második foglalat nálad csak 4szeres. Szerintem kevés.
(#40976) droti25 Alapból 1333 -on tudja kezelni a ddr3 -as ramokat, tuningban megy az 1600 -is. Garancia nincs semmire, csak az eddigi tapasztalatokat összegeztem
-
KINIZSI
tag
Sziasztok,
P35-DS4 rev 2.0 lapom van, az lenne akérdésem, hogy ez a lap alkalmas normálisan kezelni a Crossfire-t?köszi a segítséget,
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Van egy p35c-ds3r alaplapu szgépem és le szeretném cserélni a 4x1gb ddr2-es 800mhzes ramjaimat ddr3-as 1600mhz-re!
Az lenne a kérdésem h fogja e tudni jól kezelni ezeket a ddr3-as ramokat az alaplap? -
Dracula
őstag
válasz
Thunderzolee #40970 üzenetére
Hello!
Köszi a választ!
Én ritkán játszom, volt pár hónap, amikor semmit sem. Mostanában néha Wow-ozok (1 éve nem játszottam), meg a StarWars Kof the OR-ot próbálgatom. Ezen kívül Dragon Age 2, egy kis Colonization (CIv IV motor) és tervben van még a Skyrim is.NEkem nem is kell ekkora sebesség. Mondjuk kezdetnek 3,5 elég lenne. Akkor szorzót vegyem vissza és az FSB-t meg emelem... majd valamikor próbálom. De a 8800GT-men nem hinném, hogy sokat dob.
Üdv!
-
Igen, fog.
Még ha nem is lesz ugyanolyan, nagy valószínűséggel akkor is fog.
Itt az aprók közt tudsz hozzá keresni olcsón:
hardverapro.hu/aprok/hardver/memoriak/asztali_gep_ram/ddr2_ram.php
4ezernél többet ne adjál 2GB DDR2 ramért, aki többért hirdeti, az tartsa meg. -
Amur
addikt
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-p35-ds3p_20
Bocsi elnéztem a ds3p-ben nincs ddr3 foglalat,az a ds3R-ben van.
Így viszont látom hogy 4 ddr2 slot van.
A 4 ugyanolyan memória akkor fog dualban müködni? -
válasz
Dracula #40966 üzenetére
P35 alatt is megy a tuning, ezek voltak az első igazi Core 2 alá való alaplapok.
Tessék, az én E8200-am ezt tudja:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=443808
Igaz ezt egy másik lapban produkálta, de a P35-ös chipsettel a mostani lapomban is elmegy 550-es FSB-vel 8-as szorzó mellett.Feszültséget persze adni kell neki.
Most nézem a lapod, ugyanolyan, mint az enyém.
Hát nem tudom, te mire használod a géped, én elég sokat játszok vele, és tapasztaltam, h a mostani játékokhoz alapon a 2.66GHz nem valami sok. Viszont ha tuningolom a procit, játszható értékre nő az elérhető FPS. -
Ez konkrétan melyik lap?
Ahol 6 foglalat van, ott 4 sínbe DDR2 tehető, kettőbe pedig DDR3.
A foglalatok nem kompatibilisek egymással, máshol van a tüske.Tudni kell még, h DDR2 és DDR3 nem tud egyszerre menni, még akkor sem, ha azonos MHz-es modulok.
Ahol úgy olvastad, h 4×1 modul, ott valószínűleg mindegyik DDR2 volt. (Ritka az a alap, ahol DDR2, és DDR3 is négy-négy van.)
[ Módosította: tiv83us ]
-
Amur
addikt
Üdv!
Írtátok hogy 4x1Gb rammal simán elmegy,kérdés hogy mindegy hová milyen ram-ot rakok?
ddr2 vagy ddr3?
mert úgy tudtam hogy 2xddr2 foglalat+2xddr3 foglalat van rajta.
VAgy láma vagyok és a foglalat kompatibilis visszafelé? -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Robi_73 #40963 üzenetére
persze
. mondjuk nekem kentim van, annál 8x450 fölött a legjobb példányokat se szokás járatni. yorkik alá meg általában már p45öt szoktak venni, mert az volt az új.
KINIZSI: load alatt pedig még kevesebb feszt kapna. dropnak hívják, biztonsági és elektronikai okai vannak a dolognak.
-
KINIZSI
tag
válasz
Robi_73 #40959 üzenetére
köszi a válaszokat!
nem hiszem ,hogy a táp lenne...
Chieftec 560W-os.(6870 VGA+2x2 GB RAM+2Vinyó)holnap még próbálkozom vele, a feszt amúgy meddig lehet emelni biztonságosan?
1,375- nél mehet még feljebb?Mondjuk nem tudom mennyi a valós, mert 1,31-re állítom a biosban, CPU-Z 1,28-at mutat...
Annak van értelme, hogy kiveszem az egyik ramot, vagy az hülyeség?asszinkronban nem tudom hajtani, mert ebben a biosban a 2-es a legkisebb szorzó, a következő a 2,4-es
-
KINIZSI
tag
Sziasztok,
P35-ds4 lapom van,
Q9400-es proci van benne,
az a gondom, hogy 3,5GHz felett egyszerűen nem boot-ol be.próbáltam feszt emelni, 1,35 V-ig FSB-re is tettem egy picit, meg a NB-re is.
Ramok szinkronban, PCI 100-on.
Azért érdekes, mert 3,4-en alapfeszen elmegy.
Ami még furcsa, hogy az előző E6750-es procival pont ugyanezt csinálta.
F13-as bios van rajta.Lehet, hogy a lap nem bir nagyobb fsb-t?
Vagy másik biossal kellene megpróbálni?Előre is kösz a segitséget
-
-
válasz
Thunderzolee #40954 üzenetére
#40943 ban megtalalod a valaszt.
-
Üdv!
http://hu.gigabyte.com/products/ga-ep35c-ds3r_rev2.1/
Az adatlapon DDR3 ramnál csak 4GB szerepel.
Ez most elírás, vagy tényleg nem kezel a lap 8GB-nyi DDR3 ramot?
Egyáltalán miért nem? Elvileg a chipsetnek nem akadály.Keresgéltem a topicban, itt úgy nézem, másoknál megy a 2×4GB DDR3-as modul. Vagy nem ?
Gondoltam átcserélem az alaplapom, a 4GB ram bizonyos alkalmazások közben már jó ideje kevés, és mivel ez nekem négy 1gigás modul, bonyolult (értelmetlen) lenne cserélni/bővíteni 2gigás modulokra, egyszerűbb, ha eladom a lap+ram kombót, és alaplapcserével megoldom a memóriabővítést.
De most elbizonytalanodtam.
Előfordulhat, h hiába veszek két 4gigás modult, mert nem fogja vinni?Fontos lenne ez a fajta (vagy hasonló) LGA775-ös lap, mert ezen van 8SATA port, ill. hátul 8 USB van, ami szintén fontos lenne.
-
Robi_73
őstag
válasz
Piotrus #40949 üzenetére
Szia!
A kimenő feszültségeket kell ellenőrizni, lehetőleg multiméterrel. A szoftveres mérés is jó, de az nem mérvadó inkább csak tájékoztató jelegű. [link]
Illetve a tápot szétszerelve a kondenzátorokat kell ellenőrizni szemrevételezéssel, ha púposak illetve szivárog belőle az elektrolit cserélni kell azokat! [link]
Üdv.
-
Robi_73
őstag
Igen, mégpedig nem megfelelő beállítás esetén, illetve nagyobb tuning esetén az alaplap alkatrészeinek fáradása is okozhat meghibásodást! Egy jó minőségű táp használatával, és a ház megfelelő szellőzése esetén, illetve felhasználó által okozható hibák elkerülésével az alaplap élettartalma meghosszabbodhat.
-
boven, meg tuning is belefer olyan tap meleltt
-
Piotrus
tag
Sziasztok!
Egy P35-DS4 alaplap,melyben E6750-es proci, 4gb ram, 160gb winchester és egy régi Ati (külön feszt nem igényel) elmegy egy FSP 350w táppal? Tudom,hogy "szűk a nadrág",de szeretném odaadni valakinek és ő ilyennel rendelkezik,ha nem muszáj nem szeretne újat venni. Természetesen minden szigorúan alapon menne.
A jelenlegi gépe egy régebbi giga lappal , egy 1 magos 3,3ghz procival,a fenti VGA-val és 2gb DDR I rammal hibátlanul működik.
-
ToBeY
nagyúr
Hülye kérdés ON: Alaplap tönkremehet tuning miatt?
-
Aki nem mert p35c tipusu lapjaba 4gigas 1600 as ramokat venni ,mondvan elvileg nem tamogatja. Annak orommel jelentem mukodni fog .Most tettem bele 2*4gb 1600 as ddr3at (Geil Value plus ) es minden gond nelkul megy 1600 on.
-
BPFeri
senior tag
válasz
.zSoLTi. #40931 üzenetére
Ne várd el,hogy mindegyik E8400 megy 4Ghz -t, ez nem igaz ! És ez nem csak proci hanem bizony alaplap függő is.
Ráadásul a Te lapod egy sima DS3 .. talán egy DS4 v. DQ6 -ban eltudnád érni vele az áhított Ghz -t.Egyébként a 3.6 ha stabil nagyon szép eredmény.
De az előző hsz -ben van egy link az ajánlott BIOS beállításokról tuning esetére, ez alapján elindulhatsz.
-
.zSoLTi.
senior tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne tuning ügyén hogy szeretném elérni a stabil 4Ghz-t. Jelenleg 3.6Ghz-n stabil a gép minden alap feszen manual modban van. De ezen feljebb már fagyi van, meg becsikozodás stb. Mit kell a biosba feltétlen feszegetnem hogy elérjek valamit? A gép: GB GA-EP35 DS3, E8400, Kingstone Hyperx 2*2kit 1066. -
sz.j
nagyúr
válasz
lama_lamm #40928 üzenetére
Ha tuningolni szeretnél, akkor esetleg ezt nézd meg, igaz p35-ds4-hez készült, de szerintem nálad is használható.
Szvsz a tuning elején ne akard rögtön 1333MHz-en járatni a memókat, ezt hagyd a végére.
Viszont elképzelhetőnek tartom, hogy a 2×2 Gb-os memóhoz emelni kellene a GMCH feszt (pl+0,1V-al).Ui.
És a lényeg: tuningnál semelyik fesz se legyen Auto-n!!! -
pmheros
őstag
válasz
lama_lamm #40928 üzenetére
amit én tennék:
-clear cmos
-tuning nélkül minden auto beállításon win alatt legújabb cpu-z futtatása
-kiolvasni az aktuális késleltetéseket
-Biosban állandóra rögzíteni ezeket a késleltetéseket
-újraindítás után ellenőrizni hogy így is stabil-e
-ha igen akkor memóriát visszább lehet osztani, és csak ezek után emelni apránként a cpu fsb -jét míg újra el nem éri a memó a 1333Hz -es értékét
-aztán PH! Cuccok adatlap kitöltése -
lama_lamm
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném húzni a gépemet, P35C-DS3R lappal, de ha a memória órajelét, vagy időzítéseit akarom állítani, akkor a bios kilépés után folyamatosan restartolgat, amíg ki nem húzom a tápot.
Ha csak az FSB-t állítom (E8500-am van) 400-ra és a biosban a memória auto-n van, akkor megy, de még akkor is beszar, ha a ramot úgy állítom be, hogy 1333ig ossza le.
A ram egy 2x2GB GEIL Value Kit 1333-asKöszi előre is.
-
pmheros
őstag
válasz
Andrewhouse #40926 üzenetére
lehet hogy működne: egy ismerősnek volt P35 -ös lapjában Xeon, nem ez a típus és csak 2 magos volt, de használt ilyesmit.
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy P35C-Ds3r alaplapom!
Az lenne a kérdésem hogy egy ilyen: INTEL XEON X3380
1333FSB
3,16 GHZ
12MB chaceMűködne benne? attól független nem támogatja a bios?
ÜDV:
-
pmheros
őstag
válasz
remington2 #40924 üzenetére
akkor ott a megoldás, ne áramtalanítsd. Több ismerősömnek mániája a lekapcsolós hosszabbító, éves szinten 200Ft ha spórolt vele. Viszont sok táp nem szereti.
egyébként a 10-es típusú fézersorok is okozhatnak ilyen problémát, nem véletlenül váltott mindenki a 14 -esre.
-
remington2
senior tag
válasz
remington2 #40901 üzenetére
Ez a probléma még mindig fennáll. Azt vettem észre, hogy áramtalanítás nélkül nem jön elő, amikor lenyomom a hosszabbítót, következő indításnál csinálja megint ezt a rövid be + gyors ki, maj normál indulás kombót (talán negyed másodpercre kapcsol be először, majd ki, majd megint be, és megy a boot normálisan). De ha ez megvolt, akkor ha nem áramtalanítom, a következő indulásnál normálisan megy.
Arra gondoltam, talán az elemmel van gond, de akkor nem jegyezné meg a beállításokat, ráadásul csak akkor jön elő, ha tuningoltam valamit benne. Emlékszem, hogy meg lehet csinálni normálisan, de már nem tudom ,hogy
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
HabyRolika #40921 üzenetére
kezd a táppal. fsp van occsóért, ami már megteszi. és azok tényleg leadják a ráírt Wokat, meg védelem is van bennük.
-
pmheros
őstag
válasz
HabyRolika #40920 üzenetére
vga -ból HD6870 GTX560 körül a játékokhoz(, nem a lapodhoz) amit én ajánlok
bővebben Milyen videókártyát vegyek ? topikkésőbb pedig ha megint lesz pénzed akkor anyagi helyzettől függően 2500K ha komolyan gondolod, ha pedig kisebb a büdzsé akkor PII X4 965BE.
olvasgatásra javasolt a Milyen gépet vegyek topik -
HabyRolika
tag
válasz
HabyRolika #40920 üzenetére
gondolom akkor nem árt egy normálisabb tápot is venni
de rengeteget gondolkodtam egy ilyen gép össze hozatalán is:
Asrock 970 Extreme 3 alaplap
Phenon II X4 970
4-6 GB DDR3 ram -
HabyRolika
tag
válasz
HabyRolika #40919 üzenetére
milyen videókártyát ajánlanál ezekhez a játékokhoz?
-
pmheros
őstag
válasz
pmheros #40917 üzenetére
kicsit jobban megnéztem a linkelt képet és már sejtem hogy mi összefüggés van az asztalodon található 4 autós játék indítóikonja, és a tuningos kérdésed között.
Ehhez írnám most le a véleményemet:
-LC power táp: az is valami hogy elviszi a géped, nem hogy még tuningot is bírjon
-Green vinyó az 5400 -es fordulatával nem játékos gépbe való
-a mai játékos gépekbe bőven elég a 4GB -ram. Bár nevében a 1GB -os modulok ugyanolyan néven futnak, a borítás alatt lehet egészen más típusú memória chipek lapulnak. A különbözőség, a 4 modul terhével párosítva hátráltathatja tuningnál az elérhető eredményeket, valamint a stabilitást
-800 és az 1066MHz memória órajel között nincs játékokban érzékelhető különbség, de legalább fesszel kínálhatod rendesen szegényeket 2,1-2,2V környékén
-a játékaid futási sebességét elsősorban a VGA fogja meghatározni, ameddig az egy 5770 addig nem kell csodát várni. Nekem is volt, szerettem, de az már régen volt.
-a procid órajele ehhez a videókártyához egy jó párosítás. Olyan 500-600MHz -et még bele lehet tenni átlagban, de számot tevően nem leszel gyorsabb. Ha érzékelhető különbséget akarsz, akkor pl egy 4magos proci a Dirt2/3 -ban nagy segítség lenne.
Ha ezek ellenére mégis tuningra adnád a fejed akkor itt a PH! -n a Core 2 - Tuning -ba nézz be és olvasgass. -
pmheros
őstag
válasz
HabyRolika #40916 üzenetére
szia,
szeretném megkérdezni mihez(milyen alkalmazáshoz) akarod feljebb húzni ?a linkelt cpu-z kép szerint a ram -jaid 800Hz -en futnak. Mind ezen a sebességen megy, mert nem képes a lap(a memória vezérlő) különböző sebességen hajtani az egyes modulokat.
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!
szeretném megkérdezni hogy ezt a gépet hogyan lehetne fentebb húzni?
Gigabyte GA EP35 DS3 alaplap
Intel Core2 Duo E7600 3.06Ghz alap
2x2GB Kingston HyperX 1066Mhz DDR2
2x1GB Kingston HyperX 1066Mhz DDR2
WD Caviar Green 1TB 64Mb vinyó
Gigabyte RADEON HD5770 Silent Cell 1GB DDR5 128bit
LC Power 420H12 420W táp
ja és egy olyan gondom van hogy a 2x2GB Kingston az első páros portban van és azt csak 800Mhz-n futtatja míg a másikat rendesen 1066Mhz-n
Segítségetek előre is köszönöm -
BaLee
addikt
-
Érdekes hibába ütköztem.
E3200, eddig 3.2GHz-en járt, az utóbbi időben viszont egyre több program futtatásánál tapasztaltam, hogy lassabb a gép. Most vettem észre, hogy bármit állítok a BIOS-ban, a mentés után bootnál újra a default értékekkel indul a gép. A BIOS-ba belépve viszont az előtte beállított (tehát a tuningolt) értékeket látom.
Nyáron még jól ment a gép, azóta egy Wacom tábla került be a repertoárba. Bootnál már próbáltam azt is, hogy a billentyűzeten kívül minden más USB-s eszközt lehúztam (itt pl. így oldódott meg), de sajnos sikertelen volt a művelet.Próbáltam a gyári (2.4GHz) helyett 2.52GHz-et beállítani, akkor is a gyári értékkel indult.
Rég foglalkoztam már ezzel a tuning témával és kicsit kijöttem a gyakorlatból. Ha valakinek van valami épkézláb ötlete, az bátran ossza meg velem.
-
pmheros
őstag
válasz
coolrob #40906 üzenetére
látott a p35 -ös lapom 4x1GB Geil 800 Cl4 Black Dragont, és látott 4x 1GB Kingmax 1066 Cl5 ram -ot is. Mindkét készlettel hibátlanul ment, tegyük hozzá tök egyformák voltak az egyes modulok.
A (2-nél) több darabból álló memória összeállítás általában a tuningra való hajlamban korlátoz, de ez igaz majdnem minden lapra.
-
coolrob
aktív tag
Hello!
Olvasgattam de nem találtam választ a következő dologra.
Gigabyte p35-DS3 lapom van, 2x1 giga rammal.Gondolkozom hogy 4 gigára fejlesztek.
Kezeli rendesen a lap a 4x1 et vagy vagy adjam el és váltsak 2x2 gigára? (Azt ne írjátok hogy a 2x2 őt később könnyebb fejleszteni, mert addigra rég eladom mire 8 giga ram kéne)
-
Pityke78
őstag
Skacok!
Mi a különbség az EP35-ös és a sima P35-ös alaplap között?
Ha nekem EP35 van, akkor jó helyen járok?Köszi
-
remington2
senior tag
Egyik sincs alapon. A proci 1,325 helyett 1,35 voltot, a ram meg +0,2 voltot kap. Utóbbit az előbb zongoráztam le, alapon, 0,1+2+3 volton, ugyanúgy megmarad a kettős indítás. A procinál is feljebb toltam próbaképp 1,375-re, nem változott semmi.
Majd megnézem, alap feszültségen is csinálja-e.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
remington2 #40901 üzenetére
ha a proci alapon marad, a RAM akkor is kapjon kicsit több feszt, próbáld meg így, bár a Kingston nem szokta igényelni, de egy próbát megér
-
remington2
senior tag
Hali!
Nekem egy p35 ds3 rev 2.1-es alaplapom van. A gondom az, hogy mióta nemrég visszaállítottam alapbeállításokra a biost, azóta bekapcsoláskor kétszer indul el. Amikor megnyomom a power gombot, akkor egy másodperce elindul, majd azonnal leáll, majd újra be, és utána már normálisan bebootol. A lap, benne a proci húzva van, de eddig nem csinálta ezt... illetve nagyon régen, amikor még megvettem, akkor volt ilyen. Hogy mit állíthattam a biosban, hogy nem csinálta, azt nem tudom, de úgy tűnik, akkor veszhetett el a beállítás, amikor visszaállítottam defaultra. (a húzást utána beállítottam újra, de valami kimaradhatott, és újra ezt játsza).
Nincs valakinek tippje, vagy valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mit kell be/kikapcsolnom, hogy megszűnjön ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest