Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13652) ShiZy


ShiZy
csendes tag

Sziasztok!

Gigabyte GA-P35 DS3 alaplapot használok, és lenne vele kapcsolatban egy problémám, melyben szeretném a Ti segítségeteket kérni.

Telepítettem minden drivert hozzá, de a mikrofont mégsem tudom használni. Az a baj, hogy olyan, mintha a rendszer nem is támogatná a mikrofon használatát. A beállítási lehetőségek nem elérhetőek (sem a vezérlőpulton, sem a driverben), nem lehet állítani a mikrofon hangerejét, illetve nem lehet mic boost-ot sem használni. Ugyanakkor minden más audioeszköz megfelelően működik. Amikor csatlakoztatom a mikrofont, akkor a driver érzékeli, ki is választja, hogy mikrofon lett csatlakoztatva, de mégsem tudom használni. Próbáltam az előlapi panelon csatlakoztatni, illetve próbáltam a gép hátulján is, eredménytelenül. A mikrofonhoz nincs külön driver, és a régi gépemen sem volt rá szükség. Érdekesség, hogy ha a driverben kalibrálni akarom a mikrofont, akkor ad jelet, de semmilyen más programban nem tudom használni. Illetve ha tudnám is, akkor sem lenne teljesértékű, mert a beállítások nem elérhetőek, nem tudnám a megfelelő hangerőt beállítani. Próbáltam friss drivercserét, de nem segített.

Ha valaki találkozott már hasonló problémával, vagy lenne ötlete, hogy mi okozhat ilyet, akkor legyen szíves megosztani velem a tippjeit. Előre is köszönöm!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.