Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vizirider
üzenetére
Annyira nem mozgat a téma mint amennyire látszik. Azért ezt a lapot vettem, mert lövésem sem volt mit kéne, olvastam érdeklődtem, mindenki mást mondott. Megláttam, mondom jó lesz ez . Jó is, nincs vele bajom. Talán van is rá garancia 1 év. Csak mivel már olvastam pár helyen hogy mosfet hűtis , mostfet hűtés, gondoltam rákérdezek.
Köszi mindenki
-
törölt tag
válasz
vizirider
üzenetére
Most ezzel csak megerősítettél hogy kell hűtés rá. Azért mert kb 1 éves a lap ,(vagy másfél?) És én is akarom még vagy 3 évig használni, mert kb 3 hónapja dobtam össze az új konfigomat,. Sőt tovább is, mert ha már elavult lesz, akkor sem szoktam eladni számtek cuccokat. Jó lesz netezősnek

-
törölt tag
Hi!
770ta -ud3 alaplapban használ itt valaki x6 1055t-processzort? és tuningol is ?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Annyira nem mozgat a téma mint amennyire látszik. Azért ezt a lapot vettem, mert lövésem sem volt mit kéne, olvastam érdeklődtem, mindenki mást mondott. Megláttam, mondom jó lesz ez . Jó is, nincs vele bajom. Talán van is rá garancia 1 év. Csak mivel már olvastam pár helyen hogy mosfet hűtis , mostfet hűtés, gondoltam rákérdezek.