- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
#81556480 #4480 üzenetére
nincs semmi gond azzal a lappal, félre ne értsd ! az egy alap igényeket tökéletesen kiszolgáló darab. ha nem is kérsz tőle semmit, tökéletes választás. nem véletlen hogy 15 000 től is van lap, mert netre játérkra elég, és bizony van 60 000-ért. mert ott más igényeket kell kielégíteni.pont mint a kocsiknál. nyilván egy 20 éves srácnak a ferrari az isten, de egy szállítmányzó cég elsírná magát ha egy kamion helyett ferrarija lenne. és ne felejtsd el, hogy aki tanácsod ad, az is kicsit magából indul ki. én általában 6 évente szoktam új gépet venni, 3 évente van ráncfelvarrás. (vagyis 1-2 dolgot cserélek, 6 évente alaplaptól procin át a ramig mindent a legmodernebbre váltok) vagyis én megvettem az akkor felsőkategóriás alaplapot 3X 000-ft ért, mert tudtam sokáig nálam lesz. haverom meg kb havonta cseréli le teljesen a gépeit. nyilván máshogy számol ő is, meg én is. és akkor a 3dmark pontvadász tuningmatyikról nem is beszéltünk. és persze az anyagi lehetőségekről sem......... szóval sztem tegyél a gépbe egy 12 cm-es házhűtő ventit kb 1600 ft, és használd egészséggel a masinádat. remélhetőleg vagy 5-6 évig jó rabszolgád lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Everest / AIDA64 topik
- BestBuy ruhás topik
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest