- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
#81556480 #4470 üzenetére
a mosfeteket hűtőbordával szokás hűteni, mert mással nem nagyon lehet. van aki házilag gyárt hozzá rézből/aluminiumból, de van hozzá gyári megoldás is, de sajnos én most nem találtam meg. egyébként legközelebb olyan alaplapot válassz, amin van mosfet hűtés is(legalább egy borda, ha nem is hőcső). és igazándiból az alaplapon a proci körül 2 oldalon szoktak sorakozni kb 3 cm-re, és ilyen kis kocka vackokat kell keresned.
[mosfet hűtő]
nah csak megtaláltam, de árban ez elég borsos lehet. nézd meg a 790 xt ud4p lapot, és a procifoglalat körül lesz 2 borda hőcsővel összekötve. kb a te lapodon is ott vannak a mosfetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- FOTÓS beárazás
- Anime filmek és sorozatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest