- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
#81556480 #4473 üzenetére
figyuzz csak ! ha nem nagyon variálsz, és szellős a házad akkor nem kell ám ezt túllihegni.
a gyártók tennének rá, ha annyira melegedne. másrészt nem vagyok konzumidióta, de 3 évet kibír, utánna már úgysem érdekel, mert annyival modernebb gépet veszel hogy úgyis kuka lesz a lap. és ez akkor is igaz ha 2-3 évvel követed csak a változásokat. ha tuningolni akarsz, akkor kell komolyabb lapot venned. azon meg úgyis lesz hőcsöves mosfet hűtés.
én úgy tudom sima kétoldalas vékony ragasztószalaggal szokták rányalni a kis bordákat, de ha nem így van majd szól valaki aki jobban ért hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Docker konténerizálás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest