Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Nekem 965P-S3 van, és nincs probléma a ramokkal (2x1GB 663MHz Kingmax). A 400-as FSB-nél max a hűtéssel lehet gond, talán le kell cserélni a passzív bordákat az alaplapon, bár sokan járatják annyin extra hűtés néálkül is. 965G-t semmiképpen ne vegyél (mint ahogy már írták), a DS4 meg csak alaplapi hőcsöves hűtésben tér el a DS3-tól, de a tesztek szerint nem túl előnyös. A telepítésnél sem lesznek gondok, kivéve, ha RAID kell. A BIOS-a nagyon jó, sokkal több minden állítható, mint az előző ASUS lapjaimnák (P4PE és P4C800), bár az is igaz, hogy azok még csak S478-asok (i845PE és i875P) voltak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Nagyon jó választás a DS3. A többifajta változat azért van, mert van pl integrált grafikus vezérlős változat (ez nem vmi jó tuningban). 400-as fsb-t gond nélkül hozza. Ram problémáról (inkompatibilitásról) még nem igen hallottam. Floppyra nincs szükség win installkor (ha akarsz raid-et az más tészta ugye).
-
Muréna
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
De, de oda pasziroztam egy 8 as ventit
ami huti a ramokat is 
-
Lipton
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Nem működik a szabályzás, mert ezt a táp 4 tűs csatlakozójára kell rakni, de elég halk így is, mert csak 5 Voltot kap a venti.
![[kép] [kép]](http://www.inet.se/bilder/thumb/6308155/zalman-multi-connector-1.jpg)
[Szerkesztve] -
Lipton
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Célszerűbb venni egy elosztót, ami a 4 tűs molexből csinál két darab 5 Voltos, és két darab 12 Voltos, három tűs ágat.
Az 5 Voltos ágon szinte minden venti nagyon halk, egy kis ügyeskedéssel be lehet kötni mind a 4 csatlakozót az 5 Voltos ágra. -
Yushchenko
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Egy cpu, egy system fan, meg egy power fan vagy mi.
-
Muréna
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Hali!
ds3hoz 1 van, ds4 hez is sztem de nem bizti..
A DS4-ek altalaban nem mennek annyira mint a ds3-mak mivel a passziv hocsoves hutes jobban futi azokat az alkatreszeket amiket nem kellene...
[link]
Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ami huti a ramokat is