Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Sztem a proci fesz lesz kevés...ramot meg tedd auto-ra...de ezt szépen egyesével...
ui: Semmi értelmét nem látom ennek a barom dual orthos baromságnak...két magot terhel így is akkor meg minek...ha vmi nem stabil az úgy is kibukik...csak később. Egyszer már próbáltam 2öt futtatni, de nálam össze vissza viselkedet a gép...oszt áttértem: orthos csak cpu tesztre, memtest csak ram tesztre (másra meg amúgy se jó)...izzad a gép rendesen. 5-6 óra után már lehet mondani, hogy kb stabil... Mondjuk én alapfesz tuning híve vagyok... -
Gorneck
legenda
DS4-nél nemtom, hogy minkét biost frissíti e win alatt a progi...
F8-as bios miután feldobtad sztem pendrive-ról is tudod már frissíteni qflash-sel a biost. Szal ha nem tette meg, akkor ott pótolni tudod (biosba F8, majd main/backup aszhem és a backupot köll).
De ezt inkább egy DS4 tulaj majd jól elmondja...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tessék olvasgatni azé van...