Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Nortid
aktív tag
Nekem is ciripel néha, ahogy előttem is írták, a Stalker-ben, mikor reklámok vannak, és amikor options-ban vagyok... általában belerúgok és abbamarad

/ enermax 500W tápom van, lehet hogy az alaplapunk csak a közös? ... /
[Szerkesztve] -
Nortid
aktív tag
Sziasztok!
Bios-ban be lehet azt állítani, hogy a ház 12cm-es ventije 70%-on, 1300rpm-en menjen? Találtam a net-en egy Speedfan nevű progit, jóó is tetszik is, de egy reboot és mintha hozzá sem nyúltam volna... Help!!
szerk.: pc health statsus-ban állítgattam a fan beállíásokat, de semmi nem változott
[Szerkesztve] -
Nortid
aktív tag
Hali!
FSB korláttal lehet vmit kezdeni, azon kívül hogy újat veszek?
-
Nortid
aktív tag
Hi!
Van a sysfan-ra kötve egy 12cm-s ventim, nem pwm szabályzós. Lehet vhogy szabályozni a sebességét? -
Nortid
aktív tag
Hi!
A DS4-em fsb-je nem haljandó kb.460 fölé menni (450 en sem stabil de 460 an már lefagy a gép) , feszt próbáltam mch-nak fsb-nek is adni, semmi változás... (ram-ok tuti bírják, 6-os szorzóval is próbáltam)
Ötlet?
-
Nortid
aktív tag
Hali!
Most veszek Geil Velue-t, és a gyártó oldalán az van írva, hogy safe-spd beállitásokkal kell inditani elöször... Ezt hol állíthatom be? Vagy csak nyomjak rá hogy a gyári beállításokkal induljon a bios? -
-
-
Nortid
aktív tag
Hi
Ma vettem egy asus dvd írót, betettem, de csak ráamot kap, se a bios, se a win nem ismeri fel, ugyhogy biztos h elkötöttem vmit...
van rajta egy ide csati és egy 4 tűs másik, abba bekötöttem a tápot, ez gondolom jó. Van még egy íróm, az is ide-s, az működik, és annak a kábelén van még egy hely ahova be lehet dugni, oda tettem ezt a újat... Vmit be kéne még álltanom, vagy rosszul tettem össze? (a lapom ds4 rev2)
-
Nortid
aktív tag
Hali!
Vettem egy 5.1-es fülest. és a hátsó hangok másképp, kissé halkabban jönnek.
Erre minden tulaj azt mondta, hogy egy driver frissítés megoldaja a problémát. Egy DS4 rev.2-es lapom van, a GB oldalán 2006-os a legújabb driver az integrált hangkarihoz. Ehhez nincs újabb driver, mint a chipset-hez pl.? -
Nortid
aktív tag
Hali!
Egy AC freezer 7 rpo elfér egy ds4-en? -
Nortid
aktív tag
Hali!
DS4-re gondtalanul ráfér egy AC Freezer 7 Pro? -
Nortid
aktív tag
Hogyan tudom lemérni a pc-m terhelés alatti komlpett fogyasztását? Ha lehet, jó lenne az alkatrészeket külön-külön, meg egyben is!
-
Nortid
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
jesszus nekem ilyenhez simán nem lenne türlemem

-
Nortid
aktív tag
már megy a biosban nem volt beállítva, köcce
csak azt nem értem, hogy ezek a gyári beállítások :S na mindegy nem érdekel lényeg hogy guruljon! -
Nortid
aktív tag
Van még egy gondom:
amióta összeraktam a ds4-gyel a gépet, a gyári intel hűtő csak max fordulaton pörög... mit csináljak?
-
Nortid
aktív tag
Hali!
Megvan a DS4 rev2 -es lapom, ehhez mi a legstabilabb bios? Előre is kössz!
Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Plazma TV topic
- Horgász topik
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest