Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
válasz
liquidmoon
üzenetére
Oh, nekem már mind a négy társam megvan, vagyis csak volt, mert én mondtam nekik h fedezzenek és berohantam az ellenség bázisának közepére, ott meg gyorsan behasaltam, mert lőttek mindenhonnan, a társaimat meg szitává lőtték
. -
Boglya
senior tag
válasz
liquidmoon
üzenetére
EZZAZZ! Két tagja van a bénák csapatának
. Asszem azért még gyakorlok egy kicsit mielőtt a neten is megmérettetem a tudásomat, még csak 10szer haltam meg az első pályán
. -
válasz
liquidmoon
üzenetére
Persze, hogy érdemes nem lesz olyan szép grafika azt kész.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
liquidmoon
üzenetére
sztem érdemes, csak nem lesz olyan szép, de a játékélmény nagyon jó

de baromi nehéz ezt továbbri is fenntartom. és ami még zavar, hogy nem lehet ott menteni, ahol akarok
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.
.