Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacat66
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy van egy kis LG 500GB 2,5"-es mobilvinyóm és egyik napról a másikra úgy döntött hogy nem nyitja meg a gépem, kiírja hogy csatlakoztattam valamit de ezenkívül semmi. Behoztam a munkahelyemre az IT-re de ők sem álltak a helyzet magaslatán valami olyanról beszéltek hogy a file system átnevezte magát RAW-nak és le kéne menteni mindent, mert van ilyen program amivel le lehet csak nekik nincs és utána csak formázzam újra és működni fog.. Ha valakinek van valami ötlete amit az Én kis női agyam is megért azért nagyon hálás lennék. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000MB/s
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest