Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacat66
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy van egy kis LG 500GB 2,5"-es mobilvinyóm és egyik napról a másikra úgy döntött hogy nem nyitja meg a gépem, kiírja hogy csatlakoztattam valamit de ezenkívül semmi. Behoztam a munkahelyemre az IT-re de ők sem álltak a helyzet magaslatán valami olyanról beszéltek hogy a file system átnevezte magát RAW-nak és le kéne menteni mindent, mert van ilyen program amivel le lehet csak nekik nincs és utána csak formázzam újra és működni fog.. Ha valakinek van valami ötlete amit az Én kis női agyam is megért azért nagyon hálás lennék. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest