Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Atya
tag
Igen arcot váltootam.
Megjöttek a cuccok. Ugye milyen gyorsan :DDD
Felmerült egy ''kis'' probléma.
Ugye nVidia GF4 MX440 128MB DDR video kari -m van.
Most ez megy XP alatt telepítés nélkül, mint ismeretlen eszköz(kérdőjellel van jelölve az eszközkezelőben). Ha felteszem a driverét, akkor az XP nem hajlandó elindulni. Először csak újraindult, aztán nem jött be. Most a Splinter Cell csapta agyon. Így most driver nélkü(32bit !!! en) megy a gép. Valami tipp trükk, hogy az XP driverrel is menjen.
+ Hogyn lehet rendszervisszaállítási pontot csinálni manuálisan? -
-
Atya
tag
-
Atya
tag
Ide van válasz, de az előbbiekhez szól. A SOYO nem gyenge deszka. Sztem egész jó.
janati:
Hogyan és mennyiért gondoltad azt a Celeron NW -t? Mert az a DRAGON fire az 40000 zsé. Ha azt figyeljük, hogy ballagásra 110 ezret kaptam(anyum 1 havi fizetése), akkor igen is meg kell gondoln, hogy olcsón jó minőségű cuccot vegyek. És én is kispénzű Celeronos vagyok.
A hozzászóllásodból ítélve Te is kispénzű vagy. És ha belőled a tapasztalat beszél, akkor gyerünk. ASUS sis lesz.
ASUS P4S8X-X Ár : 15100 Ft +Áfa
P4 Socket478, Pentium 4 1,4-2,2+GHz
SIS648 chipset, 533MH
Példának itt egy. Jó?
DE:
Az AMD vel eddig nem voltak tapasztalataim. Majd megkérdezem haveromat. Neki az van. Viszont egy AMD kompatibilis alaplapot milyen ismertetővel találok(milyen socket -je van)?
És azért kérdezek ennyit, mert kispénzű vagyok! :O
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest