Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
-
janati
őstag
Csakis Ati Radeon 8500-öt vegyél. Vagy ha már nincs 9100-at. Mivel ez ugyanaz.
Hidd el, legyilkolják a GF-eket. Sok esetben még a Ti4200-vel is felveszi a harcot, pedig az azért jobb/újabb kártya.
Amennyibe most kerül egy 8500/9100 Radeon, a legjobb. Egy,másfél éve 100e ft körül mozogtak... Azért ez mutat valamit.
Tesztek: www.tomshardware.com
GF4MX440 nagyon gyenge kártya. Attól sokkal jobb kb ugyanannyiért a GF3Ti200. Ami azért messze van az Ati-tól.:P -
janati
őstag
Ugyanmár!!!!
A haverom haverjának a haverja ezt meg azt mondta a ''szar'' P4 Celeron-ról......
Én valóban P3 Cerka Tua.1.2-1.5-ről váltottam P4 Cerka NW 2.0-3.0-ra. És SOKKAL gyorsabb!! Egyetlen játék (maiak) sem szaggat be 1024x768x32 minden full.-ban. Erről ennyit. A Tua már egy-két mai darabnál régen kifeküdt volna.
Egy szónak is száz a vége, ennyi pénzért (kb19e ft) jó kis proci ez. PONT. -
janati
őstag
A Tmpegenc-el való avi átalakítása svcd-be, nem tudom hogy SSE2-re optimalizált feladat volna-e. Mindenesetre abban még egy 2600+-osat is megeszik 2.8-on.
És ez a lényeg. Annak aki elsősorban ilyen dolgokra használja a gépet, mint én.
Játékokban tényleg jobb az AMD. Meg 3dmark-ban is..... -
janati
őstag
Figyelj haver!
Olvasgass itt egy kicsit a fórumon, és rájössz, hogy fogalmad sincs a Cerka értékeiről, soha nem volt Cerkád, de tudod hogy milyen szar...
Az ilyen ''hozzászólásokkal'' nagyon sok kis pénzű, de Intel-es user-t megsértesz. Szóval inkább finomabb hangon a hülyeségedet! -
janati
őstag
Prociból ha olcsót, jót, és Intel-t akarsz:
csakis 2Ghz-es NW Celeron.
Fesz.emelkés nélkül sztem mindegyik megy 2,66-on, emeléssel pedig akár 3ghz-en is. Az enyém hibátlan fesz.emelés nélkül 2.8-on.
Szóval a proci egyértelmű.
Alaplapból ha olcsót akarsz, akkor sztem sis-es Asus-t vegyél, mert nem sokkal vastagabb mint a sis-es Abit, de megbízhatóbb.
Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- EA Sports WRC '23
- Vírusirtó topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Guild Wars 2 (GW2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi