- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
Bogie
csendes tag
Hopsz,köszönöm a *-ozást
Bioszt frissítettem egy 9500 pro-n,mert valami hülye oldalon azt írták hogy ha 9700-es bioszt rakok rá akkor 9700-essé válik,akkor még a köztudatban nem volt tiszta hogy mit mivé hogyan lehet átalakítani.Aztán a memókkal valami lett de visszafrissítés után sem javult meg.
Szo*ás :( -
Bazsesz
őstag
Szia George!
Bocs, hogy kicsit beeoffolok, de lenne egy kérdésem. Ugye te a légbeömlőt Subwoofer-csőből csináltad. Namármost ha igen, akkor olyant lehet venni átlátszót? Ha igen, akkor ezeket hangfalboltokban lehet venni, vagy ahol hangszórót árulnak, igye?
Előre is köszi!
w: Balu
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
MEglested?
Ja, igen, elfelejtettem a saját véleményemet ide kifejteni.
Nem találok szavakat, annyira jó lett! Király lett a légbeömlő nyílás, meg úgy az egész! Jó lett a festés, illik nagyon hozzá a kék ledes venti, meg ha jól látta, ott figyel benne a hidegkatódsugárcső. Nagyon überbrutál! Elismerésem! Akarva sem csinálhattam volna jobbat kreálni.
w: Balu
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest