- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
kamikaze boci #585 üzenetére
na most az elejére nem válaszolnék... nincs is mire
igen marahjó lenne ha szürkéra fújná azoknak az elejét is... mert hogy ottvan egyx szürke tégla kék világítással az tök jó de! a bírák ki is fogják nyitogatni szerintem...
legalábbis azt mondta Flatcoke hogy ha van rá lehetőség akkorkinyittatja(ják)
nah mégis csak sikerült az elejére válaszolni :DDD
jah majd ősszel...
addig csak tudok venni 4 nyomorult fénycsövet... meg most millió ötletem van de kevés pénzem...
bár lenne millió pénzem is ;]
a másik oldalon lesz egy vágás ha minden igaz... na nem csak úgy a vakvilágba hanem egy sárkányka oda is... :))
nem túl bocsi szal szerintem ki lehet vágni... majd próbálkozok... -
-=Ghost=-
őstag
te george az óta ami a tar.hu n van (szürke fényezés) alkottál valamit hogy bejutottál a versenyre mert ha nem... az nagy gaz
-
-=Ghost=-
őstag
kösz :)
patex pisztojjal nyomattam neki egy kis forró ragasztót oszt má kész is:)
és nem kell csavar de ahogy látom a festéssel neked is eltűntek a csavarok... vagy csak nem vettem észre mert azokat is lefestette? -
-=Ghost=-
őstag
george nagyon szép a házad!!!!
az autófényezős skac gondolom nekem nem csinálná meg :(
vagy ha bemegyek egy autófényezős helyre és megkérdezem az extrém ötletemről akkor elküld melegebb éghajlatra vagy lehet hogy hajlandó megcsinálni?
amugy van ám nekeem is oldalam miota mekkaptam a karacsonyi fenykepezogepet [L]http://ghost.uw.hu[/L] -
-=Ghost=-
őstag
miíiíiíiíiíi???? :)
még nincs kész?
kb 2-3 hete adtad oda legalábbis aszerintamit írtál!
hol dolgozik? amutógyárban? :)
na mind 1 azért majd szójj ha kész amúgy mijen sznű lesz?
én azt tervezem hogy hammerite kalapácslakkal lefestem kék és szürke re
az elején a műanyag lenne kék de lennének benne szürke részek (a belső) mert úgy néz ki mintha 2 db ból lenne abból ami bejjebb van az még szürke lenne mag az oldala is meg minden egyéb! :)
kirly lesz! :) -
-=Ghost=-
őstag
ja george valamikor még régebben írtál hogy odaadtad egyik kocsifényezős haverodnak a géphzáz darabjait hogy fesse le rakhatnál fel pár képet az oldaladra vagy küld át őket mailben ha készvan a festés pls!
-
-=Ghost=-
őstag
jó figy én még nem is láttam csüt. este jött haza anyám azzal h jött valami ''szar'' om postán
erre kérdeztem én hogy akkor hol van??? :)
aszonta hogy meg a postán van mert lenn látta meg a postaládába a levelet...
megnéztem az a papírt és az volt ráírva hogy csak másnap reggel től vagy v.mi ijesmi
aztán anyám elvileg másnap este mikor hazaért a munkából el is ment érte
mostanra már biztos megvan :)
ha aszonnya hogy elmegy érta akkor el is megy! :D -
-=Ghost=-
őstag
borííítééékbaaaa?
szerintem az voltr a problema hat ez bortitekba eleg gaz abba levelet szoktak kuldeni :) -
-=Ghost=-
őstag
:C:C:C:C:C:C:Cmégeccer kösz!
nagyon hálás vagyok -
-=Ghost=-
őstag
ja és amit nem mondtam!
köszi! köszi! köszi! köszi! köszi! köszi! köszi! köszi! köszi! köszi! köszi!
nagggyon köszi kirááááály! :)) -
-=Ghost=-
őstag
megérkezett! :))
yuppppííííííííííí :D
lassan be is szerelem :D
a moddolás nekem nagy szerelem! :D
hmm ez elég hülye szóvicc volt ! :D -
-=Ghost=-
őstag
áh értem jó módszer lehet csak időigényes :)
és hogy érted el hogy az a luk pontosan szemben szegyen azzal ami a venti tartón van a belső fém lemezen? -
-=Ghost=-
őstag
7.x cm = 7 egész egynéhány mint pl asszem 7.4 körül van vagy valami hasonló
-
-=Ghost=-
őstag
ja és a reflx csőhöz még egy kérdés:
te ott welöl hogy vágtad ki a müanyag lapon a liakt neki?
arra gondolok ahova be van csavarozva
körbefurogattad és utánna a maradék részeket kivágtad vagy lukfúróval vagy mivel vágtad?
láttam v.miek topic ban hogy 6cm fölött nem nagyon lehet kapni...ez pedig leírásod szerint 7.x cm körül van -
-=Ghost=-
őstag
ok thx de most lehetőleg érkezzen meg mert hiába csak 300ft akkor se szívesen fizetsz ki belőlle 10db ot :) mert ha ez se jön meg akkor ha jön a postás csávó a számláival megrugdosom h akkor hozza azokat a szarokat amikor a csövet :)
el lesz verve a postás az tuti... :) -
-=Ghost=-
őstag
george nem akar jönni aza reflex cső :)
-
-=Ghost=-
őstag
ok köszi
lenne egy nem éppen ide vágó kérdésem is:
a króm fóliát ha hátulról 2 coolermaster katód csővel megvilágítok (a fólia kb 30x30cm es a katód cső pedig el és fel 5-6 cm távolságban van tőlle ) akkor átlátszó lessz e?
és ha kikapcsol a gép akkor pedig újra normális (normális=nem lehet átlátni rajta)
tehát krómfólia a plex re gép bekapcs katód be fólia átláccó gép ki katód ki fólia NEM átláccó
(katód a géppel kapcsol be mert a ''molex'' dúgóra van kötve) -
-=Ghost=-
őstag
George pls adnál valami infót a ''reflex cső''-vel kapcsolatban?
hogy megvan e vagy elküldted e cask a HUN posta a szar:)
vagy mikor küldöd -
-=Ghost=-
őstag
hmm körömvágó olló pl: ? :)
-
-=Ghost=-
őstag
:) thx :C:C:C
-
-=Ghost=-
őstag
fémfűrészes dekopír na ezt jó megaszontam!
szal a dekopírba fémfűrész volt és azzal vágtam :) -
-=Ghost=-
őstag
már kifúrtam kösz és el is tört mert nem raktam alá semmit :)
mert csak 25*50 cm és volt asszem annál nagyobb az 1*1 m es volt! :) -
-=Ghost=-
őstag
ok thx
amúgy megvan a plexi tegnap be is raktam de a. liknál amikor fúrtam sikerült eltörni :(
de megvan aza lényeg max veszek mégeggyet ha negyon szar lesz a törés miatt... ;] -
-=Ghost=-
őstag
áh nagyon jó még nem érkezett meg de ma szerelem be a plexit (a lik helyere a géház oldalán) és állítólag fa fúróval lazán lehet fúrni meg vágni is lehet... majd megláttyuk monnyok még szép hogy nem érkezett meg :)
-
-=Ghost=-
őstag
okéj tenksz :)
-
-=Ghost=-
őstag
más nem kell köszi amúgy ha gondot okoztam akkor bocs h ire irtam a cimem
nem nagyon gondoltam meg hogy hova írom csak irtál h irjam le a címem(<---ezt szépen megfogalmaztam :) ) és akkor küldöd nekem eszembe se jutott mail odra küldeni:) :B -
-=Ghost=-
őstag
atol meg h kivetted atol meg elküldöd a cuccost? remélem
-
-=Ghost=-
őstag
george!
nem akarsz venni egy olyan reflex csövet?
postai utánvéttel elküldöd és akko kira mert én nem talalok sehol :O:O:O:O:O:O -
-=Ghost=-
őstag
b@xák meg!
már bocs
bazzeg elmegyek ebbe az euc ba bemegy ek : helo szeretnék venni egy coolermaster aerogate 2-t
az nincs most fogyott el
azok a kis tekerők meg lcd?
jaja
most fogyott el
és katód cső?
hát az sincs
majd kedd kornyékén!
váááááááááááááááááááá
fax kivan :(:(:(:(
elnézésetek kérem de eléggé felb@**ott a dolog -
-=Ghost=-
őstag
7 volt a min amit ad neki? nem baj az 5 volt sztem egy kicsit keves majd meglattyuk :)
-
-=Ghost=-
őstag
moddra fel, győzni kell! :))
-
-=Ghost=-
őstag
ja remélem :)
-
-=Ghost=-
őstag
dves=kedves és szorrrrri mindenkinek h nem sikerült lezárnom a -t
-
-=Ghost=-
őstag
Kedves george DE valószínűnek tartom h katód cső de NEON igy van fenn az oldalon nézd meg!
[L]http://www.euc.hu[/L] alul coolermaster hirdetés legalul van benne a neon ha rákattintassz a hirdetésre! adatai 310mm hosszu 11mm széles 12voltos auróra kék
:)
amugy linkelnék én képet nem is tudod elképzelni mijjjjjjjen szívesen csak egy iszonyatosan nagy gáz van nincs digitális fényképezőgépem :) -
-=Ghost=-
őstag
elnézéseteket kérem hibás adatokat közöltem a venti csak 1500huf + áfa a neon pedi 1400huf + áfa legalábbis remélem h jól emlxem mit olvastam 30 sec el ezelőtt:)
-
-=Ghost=-
őstag
ehh thx majd lehetőleg kellene venned egyet és valakivel elküldetni vagy postán elkuldöd! :) amugy kivágtam a ház oldalát beraktam a neonomat (kék)
holnap megyek veszek masik 2t a európa computer ben meg megveszem az aerogate 2 t 10e huf ért a neon pedig kb 1300huf+áfa (kék led es spire venti 1600huf+áfa...) lehet ez egy neon olcsóbb mint egy led es venti?
na mind1 ventita majd veszek később azt most úgy se tervezet:) -
-=Ghost=-
őstag
george az elso légleömlő reflex cső ami a házad elejen van mennyi a külső átmérője a ventinél? ja és lehet h szükségem lesz a segítségedre mer ilyet nam találok... :)
-
-=Ghost=-
őstag
nah felrajzoltam a ház belső oldalára a mintát mostmár csak a dekopirt kell haza hozatnom meg syeryek valami gumit amit körbe ráragasztok a likra es akkor nem láccik a vágás ha valahol lejon a festék vagy ilyesmi fekete gumiszalag szerüségre gondoltam... de majd megláttzuk :)
-
-=Ghost=-
őstag
na megisvan nem is kell ehhez képet beszúrni itt van pont a szerelmemen :)
[L]http://www.ocportal.hu/img/hirek/131_10.jpg[/L]
ilyesmire gondoltam csak a cg 7016osbak van egy vízszintes oszlop szerűség a táp alatt na én kb addig a pontig akarom kivágni ogy az még ne látszon!
hasonlóan mint a skac aki a skorpio-t csinálta csak kevesebb hullámokkal tehát egy oldalon kb 3db elnyújtottabb hullám van :)
gondolom senki nem érti :) -
-=Ghost=-
őstag
láma kérdés:
elmeséli valaki hogy hogy kell ide a szöveg mellé képet baszúrni? :B -
-=Ghost=-
őstag
tegnap este én is megszültem hogy mijen lesz
mint sok más helyen is láthattuk már olyan mint egy négyzet aminek le vannak kerekítve a sarkai és az oldalai sem egyenesek hanem azis hullamos de cask kicsit szoval egy oldalban kb annyi van hogy feljo hosszan le johosszan feljohosszan kanyar es jon a kovi oldal :) képen eccerűbb lenne :) -
-=Ghost=-
őstag
hallod ha nem találsz olyan lemezt akkor pár képet küldhetnél mailban mert ilyen ügyekben nem sok fantáziám van :(
-
-=Ghost=-
őstag
az lehet de én már láttam valami oldalon ilyen fém lemezke körberajzolod a ház belső oldalán és nekiesel dekopírral kivágni...
olyat nem tucc szerezni valahonnan pliiiz? -
-=Ghost=-
őstag
egyikre se a mintára amivel a ház oldalába a likat lehet megrajzolni és utánna dekopírral kivágni a csövet meg tom szerezni a dekopír meg van csak egy fémvágó fűrészt veszek bele
-
-=Ghost=-
őstag
na itt a pontos cím:
XX. Török Flóris u. 70. (A Szt. Erzsébet téri templommal szemben)
mostmár csak be kellene néznie ide és mondani hogy jó e vagy nem
de remélem hogy jó -
-=Ghost=-
őstag
ugye ugye na megszültem hogy hol tudnák találkozni a skaccal monnyuk a török flóris út. mistral előtt?! nekem az nagyon jó aránylag közel is van... :) de erről még őt kéne megkérdezni :]
-
-=Ghost=-
őstag
má nem a skac a szerelmem aki csinálta kanem a ház... :)
-
-=Ghost=-
őstag
ujt eszembe a szerelmem:
[L]http://www.ocportal.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=131[/L]
egesz ügyes a gyerek... :)
grat neki :C:C:C -
-=Ghost=-
őstag
kiegészítés
4 Bp.n beluül hol -
-=Ghost=-
őstag
észrevételek/további kérdések
1 grat sikerült szmájlikat is becsempészni és akkor még én vagyok a megfejthetetlen... :) a Dombóvár-t sikerült azér megfejteni meg a Talánt is :)
2 nov 3 ra tök jó lenne
3 300-400?! min a 10x esére számítottam :) -
-=Ghost=-
őstag
lenne 4 kérésem!
1 hol lax?
2 mikorra tucc szerezni lehetőleg v.mi olyasmit mint neked vagy hasonlót?
3 mennyiért tudod megszerezni?
4 ja és hogy tudod eljuttatni hozzám? (Bp. XX ker.)
ennyi. :) -
-=Ghost=-
őstag
ah! ééértem... :) thx
-
-=Ghost=-
őstag
ötleem=ötletem
sorry
de nem tudok írni eccer azért már meg kéne tanulni... :) -
-=Ghost=-
őstag
ja és egy eléggé láma kérdés:
mijaza szvsz??? mar sok helyen láttam de halovány ötleem sincs hogy mégis mijaz?! -
-=Ghost=-
őstag
figy nekem nem fontos hogy alu-ból legyen az igaz hogy jobb lenne da ha nincs nem nagyon fogom keresgélni... :) ha van ami jól is néz ki akkó tökmind1
-
-=Ghost=-
őstag
hmm hangfal reflex cső?! akkor azt is kapok elvileg ennel a Kácsa KFT. nél vagy hol a retekbe... :) majjd akkor aztat is megkérdezem tőlük... :)
-
-=Ghost=-
őstag
most hogy normalisan vegigolvastam a topicot rajottem h nem is keverem hanem lekaptad a nevedbol aztat az sz-t na mind1 szal sry :B
v.meik topicban olvastam hogy van v.mi neon wire vagy mi olyasmi mint 1 zsinorv. szalag v. kabel
na aza lenyeg hogy megszeretnem csinalni en is a 7016 os codegen emet
oldallapra plexi stb van egy kek neon om
es amelle jol jonne egy ''neon wire'' meg nehany kek ledes ventiamiket tudok isw venni cask a wire val van a gond... szal aki tuggya hol lehet kapni az pls szoljon
(lehetoleg bp.-n belul...) -
-=Ghost=-
őstag
sz george - sz kicsit keverem... :B
-
-=Ghost=-
őstag
csa sz george nagyon teccik grat nekem is hasonlo hazam van codegen 7016
azt szeretnem megtudni hogy ugy megis honnan szerezted azt az elso legbeomlot???
nagyon teccik
epp most akarok en is kivagogatni v.mi ''abrat'' mint pl neked van
es akko visszarakom a kek neonomat is meg veszek kek ventiket (kek=kek led-es)
Aktív témák
Hirdetés
- DELL T40 EMC Szerver
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged