- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Aktív témák
-
Apika
addikt
Megnéztem a képeket. A kék belső még mindig nagyon tetszik! :C
A Szubcső.... nevű képedről lenne szó? Túl nagy a kép, alig látom. A védőrácsos ventiről beszélünk? Szépen meg van alapozva a venti helye is, de nehezen látom át a képet. Az ház előlapján - alul a fekete műanyag kereten - pedig jó lenne kicserélni a csavarokat szép kereszthornyúakra... -
-
Apika
addikt
Na itt vagyok! Láttam a témáknál, hogy beírtál a topicodba, meg a fáradt gőzben is olvastam...
Nagyon klassz lett a ház! Úgy néz ki géped eleje lassan, mint egy repülő műszerfala. Az alsó, kék levegőbeszívó műanyag pedig kimondottan jól néz ki! Ha jól látom, az ott két led oldalról?
Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Formula-1
- Battlefield 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest