- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
válasz
-=Ghost=- #581 üzenetére
Ami azt illeti, ez nem túl fair.
1, A végeredmény szempontjából közömbös, hogy mennyi időd volt. Ha úgy érzed, hogy kevés, akkor lesz még következő alkalom.
2, Hogy a te házad más házakhoz viszonyítva mennyire néz ki jól, azt nem tudod objektíven megítélni.
3, Ez a topik _George házáról szól. Az építő kritikának biztosan örül, de az például valahogy így kezdődik: ''szerintem jobban nézne ki, ha az előlapi panelt ** színűre fújnád, mert...''
Nehogy félre érts, nem rongálni akarlak. Ha a te házad topikjában mondanának hasonlóakat, a te oldaladon állnék. Megnéztem a ''művedet''t, vannak benne eredeti ötletek. Ősszel megmutathatod, mit tudsz kihozni belőle, amikor van elég időd:P -
_George
senior tag
válasz
-=Ghost=- #228 üzenetére
az pont akkora, hogy a 8 cmes ventire való rácsra rámegy, egészen nem látszik a venti, mert akkorát nem találtam, a következő méretre meg már a 9 centis venti is keicsi lett volna... :)
amúgy ha megnézed a hozzá tartozó képet, akkor látszik is hogy mekkora, abból, hogy a rácsnak hány karikája látszik... :)
Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest