Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
Ami azt illeti, ez nem túl fair.
1, A végeredmény szempontjából közömbös, hogy mennyi időd volt. Ha úgy érzed, hogy kevés, akkor lesz még következő alkalom.
2, Hogy a te házad más házakhoz viszonyítva mennyire néz ki jól, azt nem tudod objektíven megítélni.
3, Ez a topik _George házáról szól. Az építő kritikának biztosan örül, de az például valahogy így kezdődik: ''szerintem jobban nézne ki, ha az előlapi panelt ** színűre fújnád, mert...''
Nehogy félre érts, nem rongálni akarlak. Ha a te házad topikjában mondanának hasonlóakat, a te oldaladon állnék. Megnéztem a ''művedet''t, vannak benne eredeti ötletek. Ősszel megmutathatod, mit tudsz kihozni belőle, amikor van elég időd:P -
_George
senior tag
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
az pont akkora, hogy a 8 cmes ventire való rácsra rámegy, egészen nem látszik a venti, mert akkorát nem találtam, a következő méretre meg már a 9 centis venti is keicsi lett volna... :)
amúgy ha megnézed a hozzá tartozó képet, akkor látszik is hogy mekkora, abból, hogy a rácsnak hány karikája látszik... :)
Aktív témák
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest