Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Gentoo linuxot nem merészeltem direktben megközelíteni, de egy Sabayon minden szívfájdalom nélkül felment. Szóval meglehetősen valószínű, hogy Gentoo tanácsokra fogok majdan szorulni. Máris itt egy érdekes megfigyelés. Legacy körülmények között telepítettem, mert a telepítője UEFI-ben nem tudott elindulni. Most mégis tud UEFI-ül is. A történet annyi, hogy már eleve fel volt telepítve egy MBR-es partíciós táblás eszközre egy Linux Mint Legacy és UEFI módra is. Most a Sabayont betelepítettem a logikai /dev/sdb5 partícióra Legacy módra. A rendszerbetöltő természetesen a /dev/sdb-re került. Ahogy illik, a Grub menüjébe felvette a Linux Mintet is. Ebből ezután a Linux Mintet bootoltam Legacyban, majd lefuttattam benne egy sudo update-grub parancsot, így ő is felvette a Grub menüjébe a Sabayon linuxot. Ezután újra indítván a gépet a Linux Mint UEFI bootját indítottam és a Grub menüjéből a Sabayon linuxot választottam. Most itt fut a Sabayon UEFI-ben. GPT a környéken se nincsen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPad topik
- Raspberry Pi
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest