- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish #6196 üzenetére
Én részben ezért álltam le a játékkal.
Abszolút nincs kifullozva a csapatom, de így sincs igazán kihívás semmi.(nekem abyss se szimpi, abban ugyan van kihívás, de ugyan azokat ölni ott is mint bárhol máshol nekem unalmas.)
Beleölhetném az időt hogy még OPbb legyen mindenki, de még ennyi kihívás sem lenne.
Nameg így megvan az esély hogy a jövőben jön egy boss ami kihívás lesz és farmolásra késztet, ha mindent maxolnék erre sem lenne esély.
Jelenleg napi 5-10 percet tolok bele, amivel megvannak a napi küldik, de ha meglesz a primo a fix 5csillagosra akkor teljesen félreteszem amíg nem jön egy új terültet vagy a dendro.Eventekbe belenézek, a mostani nem volt rossz mert új karikat tudtam benne kipróbálni gyorsan le is lehetett tolni, de a bújócskásba egyszer léptem bele aztán hagytam is a francba, nekem az ilyen időhúzos dolgok nem jönnek be.
Simsezni annyit simseztem amit a küldi megkövetelt, azzal sem vagyok hajlandó játszani.(Már odáig jutottam hogy idegesítenek az átvezető animációk, amik az elején tök faszák voltak így fél év+ távlatából inkább kikapcsolnám.)
Nagyon kíváncsian várom hogy ha jön új terület milyen tartalmat tudnak hozni a játékba, mert ezek a kis frissítések engem nem tartanak itt, sőt nálam az eventek színvonala is csökkenőben van, néha azt érzem rajtuk csak azért vannak mert valami kellett.
Lassan tényleg megvagyok a fix pittyre a primóval és parkolópályára teszem, de már kell is ez a pihenő úgyérzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest