Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Mindenhol van ilyen, manapság egyre gyakoribb sajnos. Annyi a különbség, hogy a cégeket közösségi médián keresztül kényszerítik nyugaton térdre a Twitter huszárok, nem pedig a kormányon keresztül. Erre felé le van tojva magasról az emberek véleménye kormányzás szempontjából, minden a profitmaximalizálásról és a lobbizásról szól. És igen, nem biztos hogy lesz itt leállás, ugyanaz a csoport újabb "támadásokat" tervez más karakterekkel szemben is. Úgyhogy lesz itt még nyomás Mihoyo felé az biztos. Spamelik mostanában a Hoyolab fórumait is.
Nem tudom egyébként mi erre a megoldás, eléggé aggasztó a helyzet hogy egy hangos kisebbség ilyenekre képes. Az a baj, hogy van egy pár trendi ideológia ami mögé beállva lehet visszhangot kelteni és célzott támogatásokat végezni, a cégek meg nem akarnak az útjukba állni, mert akkor elhordják őket mindennek és csak rossz PR lenne a vége. Szerintem az ilyeneknek zárkában a helyük egy kis pihenőre, csak hogy rendbe legyenek rakva hogy mindennek van határa, ezzel jelentős károkat tudnak okozni. De most ki mondja meg hogy mi megy jó vagy rossz cél érdekében. "Internetes háborúk" során értek már el emberek jó dolgokat is. Szólásszabadság még mindig fontosabb.
-
Sirandrish
legenda
válasz
vakablak93
üzenetére
Amíg nem múmiaként szaladgálnak tetőtől talpig gézben, addig nincs nagy baj

-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Pl engem cseppet sem erdekel hogy nez ki. Nekem megint mas fetishem van. En a szamokra bukom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sordoran