- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urzu_7
aktív tag
Egy ideje azt veszem észre hogy a bétatesztelők csak leakelgetnek ahelyett hogy a játék alapvető hibáira hívnák fel a fejlesztők figyelmét.
Számtalan lukat találtam eddig ahol ki lehet menni a pályáról és beesni alá. A legapróbb talajeltérés is képes megakasztani a karaktereket, a legtöbb mostani ellenfélt szinte lehetetlen támadás közben megállítani még azt se érdekli ha minden robban, persze én csak repkedek. Lassan már egy éve kérem őket minden egyes alkalommal hogy frissítések előtt azokat az úgynevezett bétatesztelőket dobják már ki akik nem képesek normálisan játszani és keressenek újakat akiket egyébként érdekelne is hogy mi van a játékukkal. Az meg nyilván nem segít nekik ha állandóan a supportnak küldöm az összes bugreportot hiába írják hogy továbbítják. Nem ez a legjobb frissítés valljuk be őszintén, ha nem lennének a jó kis karakterek meg történetek már nem is játszanék vele mert amúgy meg kiidegel a gecibe -
F34R
nagyúr
Nekem nagyon bejon, hangulatos jok a zenek, es egyaltalan nem olyan komor mint Inazuma (noha azt is megszerettem a vegere. ) Nagyon sok.... nemtudom mennyi oram van mar benne, de gyakorlatilag sehol sem vagyok Sumeruban. A kis gombicok aranyosak, jopofak, csak annyi minden epul korejuk hogy meloznod kell rendesen. Miota megvan Yoimiya en ovele daraltam le fel Sumit
Szerintem abyssba a repulo gombamuksoval majd vigyazni kell... eleg szemtelen tud lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung PM991 -512 gb m.2 Nvm-e SSD (2242)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest