Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FernandoT
csendes tag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Van esetleg javaslatod/javaslatotok ahol megbízhatóan javítanak Gateway laptopot?
Esetleg vitte már valaki a laptopját nem Gateway szervizbe?
Tudtok olyan szervizről, ahol van esély rá, hogy új videokártyát is tudnak szerelni bele? -
FernandoT
csendes tag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Ja, persze, volt bios update, bár a legújabb verzió nem volt túl friss (2008-as azt hiszem)!?
A monitor nekem is eszembe jutott, csak az a baj, hogy amint bekapcsolom a gépet a kijelzőn csak fekete-fehér vonalakat látok. Így be sem tudom állítani hogy a képet a monitoron jelenjen meg! -
FernandoT
csendes tag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Hello!
Ahogy írtam már több mint egy éve megvan a laptop, de már a kezdetektől gondom volt a videokártyával, mert a melegedés miatt állandóan fagyott.
Aztán vettem egy laptophűtőt, avval valamivel jobb lett, de még úgy is fagyott a komolyabb grafikáknál.
Most, mikor véglegesen megadta magát, már a bekapcsolás után csak fekete-fehét, majd színes vonalakat látok. Szóval szerintem, vagy teljesen megadta magát a videokártya, vagy valami gond van a kijelzővel.
Amit még pluszban hozzátennék, hogy folyamatosan mértem a hőmérsékleteket everesttel, és 80-85 fok fölé sosem ment a videokártya hőmérséklete. Ez persze sok, de hallottam már olyat is, különböző forumokon, hogy van ahol az sem ritka hogy 100 fok a videokártya?? -
FernandoT
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, amivel már egy ideje nem tudok megbirkózni, és mivel itt Gateway tulajdonosok vannak, gondoltam valaki volt már hasonló helyzetben!
Az a problémám, hogy van egy P7811-fx laptopom, aminek valószinűleg elromlott a videokártyája, szóval javítani kéne. Garancia már nincs rá, mert egy évesnél öregebb (nem mintha sokat értem volna vele:s).
A magyar ügyfélszolgálat, ahogy már többen is említették, állandóan foglaltat jelez, és a telefonszámon kívül még egy k... e-mail cím sincs!!??
Váltottan már levelet az amerikaiakkal, de az Amerikába való visszaküldést inkább kihagynám. (40.000FT a posta)
Több ötletem is lenne, de ezekhez kéne segítség:-Vitte már valaki a laptopját a magyar Gateway-hez? Akkor esetleg el tudná mondani hogy hol a Magyar átvevő hely? (Az talán még létezik?)
-vagy, szerintetek tudják nem Gateway szervizben javítani a laptopot? (Gondolok itt arra, hogy a videokártya nagyon ritka (9800GTS), és esetleg meg sem tudja rendelni egy független szerviz.)
-Acer szerviz tudja esetleg javítani?
-vagy netán van még valami más mód a javításra ezeken kívül?Elég régóta probléma ez nekem, úgyhogy nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni!
-
FernandoT
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég megrendeltem egy P-7811 FX-et, ami nemsokára megérkezik. Azt viszont nem találom sehol a neten, hogy milyen táp jár gyárilag hozzá. Ez ugye azért fontos mert amerikai hálózattal kompatibilis csatlakozójú a tápkábel, és meg kéne oldani valahogy hogy az itthoni hálózaton is használható legyen. Az lenne a kérdésem azoktól akiknek ilyen laptopja van hogy hogyan oldották meg ezt?
Azt tudom hogy a laptopokhoz általában olyan táp jár ami 100-240V, 50-60Hz-t bír, vagyis maga a táp használható az európai, és amerikai hálózatokon egyaránt. Ha ehhez a laptophoz is ilyen táp jár?, akkor elég csak egy tápkábelt vennem aminek a vége európai csatlakozós, ha viszont nem akkor feszültségátalakítót, vagy egy teljesen új tápot, ami kompatibilis a laptoppal. A választ nagyon megköszönném, mert előbb meg akarom venni a hiányzó eszközt, hogy azonnal használni tudjam a laptopot.
-
FernandoT
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy P-7811 FX-et de nem tudom hogy hogyan vegyem meg, mert nincs amerikai ismerösöm. Van lehetőség enelkül venni Gateway notebookot, vagy ezt inkább felejtsem el. Ha van meg tudnátok irni hogy hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Alienware 17r4 olvass
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi