Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FernandoT
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, amivel már egy ideje nem tudok megbirkózni, és mivel itt Gateway tulajdonosok vannak, gondoltam valaki volt már hasonló helyzetben!
Az a problémám, hogy van egy P7811-fx laptopom, aminek valószinűleg elromlott a videokártyája, szóval javítani kéne. Garancia már nincs rá, mert egy évesnél öregebb (nem mintha sokat értem volna vele:s).
A magyar ügyfélszolgálat, ahogy már többen is említették, állandóan foglaltat jelez, és a telefonszámon kívül még egy k... e-mail cím sincs!!??
Váltottan már levelet az amerikaiakkal, de az Amerikába való visszaküldést inkább kihagynám. (40.000FT a posta)
Több ötletem is lenne, de ezekhez kéne segítség:-Vitte már valaki a laptopját a magyar Gateway-hez? Akkor esetleg el tudná mondani hogy hol a Magyar átvevő hely? (Az talán még létezik?)
-vagy, szerintetek tudják nem Gateway szervizben javítani a laptopot? (Gondolok itt arra, hogy a videokártya nagyon ritka (9800GTS), és esetleg meg sem tudja rendelni egy független szerviz.)
-Acer szerviz tudja esetleg javítani?
-vagy netán van még valami más mód a javításra ezeken kívül?Elég régóta probléma ez nekem, úgyhogy nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Borderlands 4
- PlayStation 3
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD IPS Újszerű 2 ciklus Gari 2028.
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- Apple MacBook Pro M1 13" 2020 8GB RAM 512GB SSD - gyári doboz + összes gyári tartozék, megkímélt
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest