- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
-
RM007
addikt
válasz
madstunt #98315 üzenetére
Nem komoly, csak belebújtam pár korábban ide járó troll bőrébe akik mindenbe belemásztak és azt is megmondták mi számíthat laptopnak, meg összeszámolták szerintük mennyit költöttem eddig rá és hogy ez tűrhetetlen, miért nem használok inkább asztalit.
(A gyártók szerintem egyre inkább arra játszanak hogy pici változtatás igény miatt is új gépet kelljen venni, ami logikus üzletpolitika, minél sűrűbben cserélj.) Én inkább felárat fizetek csak hogy ez ne történhessen meg. Az idővel mindig hadilábon állok. -
válasz
madstunt #98315 üzenetére
Láttam én már azóta cefetebb dolgot is az AW-tól:
-null kilométeres gépben (!) a procin hagyott tapétavágókés (!) penge darabot; szerencsére a gazdája is pont ott volt mert ezt tuti nem hiszi el nekem senki!)
-idle 100 fokos r3-ban a PONT a proci felett behorpadt hőkamrát -
RM007
addikt
válasz
madstunt #98307 üzenetére
Nem nagy felület, de el tudom képzelni hogy ez is sokat tud segíteni ha hideg víz áramlik benne.
Nekem teljesen más az egész. A vizes blokk nincs meg, nem szereztem be hozzá.
2db műagyag dugó van bedugva a lyukakba amikbe igaz vizet locsoltam, de léghűtéssel hűtöm ahogy tudom már csak azért is, mert túl vastag ez a heatsink hideg víz átfolyás nélkül és nagyon melegíti alapból a PCH alaplapi részt. Olyan vastag a heatsink hogy hátlapot nem is igényel a cucc.Ott ahol lehet levegőt juttatok az alaplapra. Ezzel a hűtővel átestem a ló túloldalára a telhetetlenségem miatt. Azért aki keres mindig talál valami megoldást.
-
Fücsök007
őstag
válasz
madstunt #15505 üzenetére
Így van, amennyiben maga a panel nem rendelkezik túl nagy válaszidővel (szürkéből szürkébe), úgy egy 60Hz-es panel is elég nem pörgős játékokhoz.
Az egyenletes fényerőeloszlás és a képminőség viszont annál inkább számít, továbbá 75-80Hz-re lehet is húzni megfelelő programmal bármilyen noti panelt.
Egyedül az 1440p-es panelek kis kínálata a probléma ma már, FHD/4K panelből van elég választék bármihez. -
Pocok256
veterán
válasz
madstunt #15362 üzenetére
Mocskos hangos a hűtése kell alá a kupak vagy a hűtőpad máskülönben befő. Gyárilag használhatatlan a készülék köszönhetően a gyári pasztának. (más kérdés hogy NBD gar miatt 24 órán belül szervizes házhoz jön és rendbe teszi de na akkor is...) Akksi ideje attól hogy optimus átlag használat mellett inkább 5 óra nem pedig 8 ami igen szomorú. Drivererrep nekem fél évig legelején problémáim voltak owerwatchba random kékhalál, azóta ez megoldódott szerencsére. Hűtése pesig lehetne jobb oké hogy lazan lehet undervoltolni a CPU t és akkor 80 fölé nem megy de naaa... Nem mindenki akar ezzel szüttyölni.
-
Pocok256
veterán
válasz
madstunt #15360 üzenetére
Nem mellesleg jóval kevesebb szoftveres driveres szívás van vele.
Amiket felsoroltál mindet végignéztem én anno, sőt razerbladet is, de aw 13 r3 volt a befutó. Pedig én igazán kritikus vagyok. Ettől függetlenül az aw 13r3 nem jó gép sőt sok olyan dolga van amit nehezen lehet tolerálni, de kategóriájában még ígyis a legjobb, gari és external gpu miatt. -
redbulz
tag
válasz
madstunt #15068 üzenetére
Ahogy alább is írja Medocsabi, talán elég
Jellemzően WoW, WoT, Mass Effect 3 vagy régebbiek szoktak azért előfordulni és nem is túl gyakran, és ha a laptopon butítani is kell az kibírható. Van mellette azért asztali is, ezért is érdekelne inkább, hogy minőségileg rendben van-e alapvetően a szerkezet, a teljesítményt most bőven el tudom engedni erre a szintre
-
baro32
aktív tag
válasz
madstunt #14896 üzenetére
Szia
Én csak azért tettem azt a megjegyzést "hogy kíváncsi lennék rá" mert már játszottam olyan játékokkal aminél már 60-70%-ban megpörgette folyamatosan az i7-4700hq procimat bírta szuflával ment 3,2GHz-en minden mag csak ezelőtt 30-40% volt amit maximum játékoknál kihasználtság és ha ilyen tempóban haladunk akkor 1-2év és kevés lehet a proci
az új játékokhoz mivel úgy írják meg őket és ilyen húzásokkal kényszerítenek minket játékosokat hogy előbb-utóbb cseréljük le jobbra az eddigit ha szeretnénk továbbra is a legújabb játékokkal játszani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Könyvajánló
- Battlefield 6
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OpenWRT topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP ProBook 440 G5, 14" HD, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD , I5-8350 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest