Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagybá
senior tag
válasz
Helltak
üzenetére
Csak egy telefonszámot kaptam, még nem hívtam fel őket, szóval erről nem tudok semmit sem
Elég szar helyzet ez így.(#31509) Muerte: Na ez vicces...Konkrétan az Acershop-ot hívta fel, vagy valami szervízt? Vagy az Acer-t, mint gyártót?
Bár nem tudom innentől kezdve, hogy mi számít hiteles forrásnak -.-''
A 90-fokos érvemre pedig ezt a választ kaptam: "A 90 fok elfogadható hőmérséklet, a termék nem tud túlmelegedni mivel az alaplap szabályozza." - Na most erre nem mondok semmit sem. Bár lehet le kellene szednem a CPU datasheet-jét és megnézni, hogy mi az ajánlott működési hőmérséklet, lehet, hogy ez a 90 fokos működés tök jó és igazából 125 fokra van méretezve... -
-
-
Muerte
Topikgazda
-
nagybá
senior tag
válasz
Helltak
üzenetére
Nekem is csak simán az asztalon van, bár nem tudom, hogy milyen hűtő nem törne össze alatta

Tök szívesen pasztáztatnám valakivel, csak megint a garancia... :/
Milyen patt helyzet ez már: Nem pasztáztathatod, mert veszted a garanciát (amivel kvázi, ha elromlik, akkor megúsztad és javítják), viszont ha pasztáztatnád, akkor meg vszeg a hő okozta problémákat kiküszöbölhetnéd (ami miatt a meghibásodások nagyrésze jelen van gondolom laikusként)... -
-
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Helltak
üzenetére
Szia! Ugyanez a gépem van lassan egy hónapja, izzasztom rendesen, játék, renderelés stb, 100-százalékos rendernél, 82-fok fölé sose ment a proci, játékoknál meg 74-76-körül mozog max. Én nagyon ajánlom, nagyon egyben van a gép, kijelzője is remek. Folyékony fémet kapott (thermal grizzly) az a biztos, bár amúgy sem volt vele sok gondom, de biztos ami biztos.

-
Muerte
Topikgazda
válasz
Helltak
üzenetére
1060 max-q +I7 esetén már nagyon necces kategória,azt a gépet én max 1050Ti-vel bezárólag venném meg,de ha opció nálad az Acer G5,akkor az nem kérdés hogy sokkal előrébb leszel minden tekintetben.Súlyban,méretben nem,de 17"-on egész más játszani,a teljes értékű 1060 pedig 50-80%-kot ver az 1050Ti-ra játékokban és még egy 100-assal beljebb is leszel.
-
nimmrody
tag
válasz
Helltak
üzenetére
KillHates urat kerdezd nala megfordult jo par komoly gep mar.
Pocoknak is MSI van, nekem is. (GS63 Stealth 8RE))
Oszinten mondom eleinte foscsiztam ettol a merettol.. konkretan 5-6 darab 100 forintos erme vastagsaga.. a kaszni.. de ha okosan beallitod szepen muzsikal.
Ujra pasztaztattam. Konkretan 2 hetet szivtam vele a vegen a legjobbnak lattam kikapcsolni a Turbot. Igy is akadasmentesen megy a jatek es nem megy 65-68 fok fole a proci homerseklete. (Battlefield 5 Multi) Jelenleg igy hasznalom. Hosszabb tavra terveznek vele..

Turboval, undervolt nelkul felejtos. 85-95c konkretan forro az egesz... meg az ssd is atforrosodik 30 perc utan 80 koruli ertekre..
Turboval, + Undervolt, 75-85c (igy mar ok)
+ notebook huto ala..
Vid kartya hutese tokeletes. Fuggetlenul a beallitasoktol az nem megy 80 fole soha. Ez a vege.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Docker konténerizálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég szar helyzet ez így.
Bár nem tudom innentől kezdve, hogy mi számít hiteles forrásnak -.-''

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Muerte