Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speedy007
üzenetére
Kicsit későn bekapcsolódva olvasom az írásokat.....a Cyberpunk 2077 kezdetben mondjuk a legelején szerintem sokkal gyorsabban futott.(mikor még tele volt hibával.) A vram foglalás, kezelés nem volt ennyire tömörített, sokkal többet foglalt, aztán átalakították. Én ezután vettem észre hogy mintha minden lassabban futna. Ezt még a korábbi MSI 4 magos procis felállásban érzékeltem. Aztán írták, mondták egyesek hogy átdolgozták a foglalás részt pl a kevés vrammal rendelkező laptop verziók miatt. FullHD-ban a legelejés 10BG felett is foglalt vramot, láttam (rtx5000 - 16GB). Szóval a tömörítés miatt erősebb hardvert kér most a játék, amellett persze optimalizáltak is.
-
laposonly11
senior tag
válasz
Speedy007
üzenetére
"Szerintem egy R7 5800H-n megy most már 150W-s RTX 3070-n röccenés nélkül kellene futnia mindennek."
Miért is kéne? Pont erről beszéltem, ha az én "kávéfőzőmön" nem tudok levest főzni, akkor a lehet hogy mikrohullámú sütőt kellett volna venni, ami ugye nagyobb, és drágább és több áramot eszik. Ugye azzal tisztában vagy, hogy senki, de senki, és mégegyszer senki nem "optimalizál" laptopra, a fejlesztők kizárólag az asztali hardvereket veszik célba, meg a konzolokat, a laptop amolyan táskában elférő asztali PC, csak gyengébb és visszafogottabb hogy meg ne süljön belül, ennek kell örülni, ez van.
Ha meg valaki idegen, csinál ingyen egy modot egy játékhoz a saját szórakoztatására, ahhoz mi köze a játék eredeti fejlesztőinek, mi közük hozzá ha valaki nem hivatalosan, unalmában szétbuherálja a játékukat és kirakja valami modder oldalra, ahonnan te ingyen vagy akár fizetve letöltöd és csodálkozol hogy minimum bugos, de előfordul hogy megeszi a hardveredet?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Dell Vostro 15 3559 i5-6200U, 8 Gb RAM, 250 GB SSD, 1366x768
- Vivobook S15 M5506WA 15.6" 3K OLED Ryzen AI 9 365 Radeon 880M 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Dell Precision 7560 - NVIDIA RTX A2000 - Hu bill
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Muerte