Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #84927 üzenetére
Én is eléggé kiégtem, főleg mióta újítottam.
Sebaj visszatalálok.
Azt tudtad hogy ezeken a gyengealaplapokon amiket mi használunk nem egy hanem 2 db Super I/O chip van? [link]
Ez egy Clevo P775TM1 alaplap, pirossal jelöltem. Amik ha tönkremennek az igen gáz mert nehéz javítani.
Még az elején mikor rosszul csuktam rá a fedőt a procira és elhajlítottam jó pár tüskét majd ezt követően javítani vittem, a szerelő srác csak nézett...mi van? Ebből kettő is van?
Csak tessék megbecsülni azt a laptopot, ilyen kevés van forgalomban. Asztali alaplap.....
Lehet soha a büdös életben nem csinálnak ilyet. Majd 20 év múlva eladod aranyárban a retro fanoknak.
Nem hiába drága az MXM kártya. Aki venne ilyen gépet és el tudná adni a benne lévő kártyát az lehet fedezné az egész laptop költségét.....a többit meg tudod.
[link] Itt valaki árul ilyeneket.Szoktam nézni hogyan alakulnak a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest