- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
kalmarzoli #2498 üzenetére
azt a linkelt gépet gyorsan felejtsd el.
A vga még elmenne, de az a proci egy nulla.
-
NTonee
veterán
válasz
kalmarzoli #2496 üzenetére
igen, az a G56, de mint írtam, azt már az inkább nem csoportba raknám. kb. 2hét múlva G551, szerintem abból is lesz olyan árú verzió, ami belefér, bár felhőtlen boldogságot azzal sem fogsz elérni. Azoknak a játékoknak, amiket írtál, elég lesz. Pl a wot maxra tolt grafikával már nem lesz nagy élmény, 35-40fps talán.
-
kalmarzoli
csendes tag
Ezt találtam [ASUS G56] árba jó is lenne erre gondoltál ?
-
egyedülülő
őstag
válasz
Bence5989 #2494 üzenetére
Ilyen kérdéssel inkább a "milyen notebookot vegyek" topikba kéne fordulnod, mert gamer notit biztos nem kapsz ennyiért.
-
Bence5989
csendes tag
Sziasztok szeretnék érdeklődni hogy most vennék laptopot játékra ammire gondoltam az a Guild wars 2 medium graf és world of warcraft akadás mentes futása Keret Bruttó:130000ft mit tudnátok ajánlani? elöre is köszi a válaszokat
Üdv Bence5989
-
NTonee
veterán
válasz
kalmarzoli #2492 üzenetére
Még ebbe is bele tudunk ám kötni.
Ha újat akarsz, akkor sok lehetőséged nincs. Asus G551 lesz október közepe felé a boltokban. Ha találsz még valahol egyáltalán, akkor legfeljebb a G56-ba bele lehet ugrani, vagy a G550-be, de ezek már inkább nem.
Használtak között egy Asus G75VX-et kéne túrni. Alienware gép ebben az árban szerintem már túl öreg lenne, de erről majd pl Muerte tud közelebbit mondani. -
kalmarzoli
csendes tag
válasz
egyedülülő #2491 üzenetére
Akkor inkább úgy mondom hogy jól fussanak rajta a felsorolt játékok .
-
egyedülülő
őstag
válasz
kalmarzoli #2490 üzenetére
Ennyiért, igazi gamernek nevezhető, új gépet szerintem nem fogsz kapni.
-
kalmarzoli
csendes tag
Szevaszto mesterek .
Segitségeteket kérném gamer laptop vásárlásban .
A keret 240-260e Ft
Amikkel játszanék : BF3 - WOT - Diablo 3Ezek alapján tudtok valami jót ajánlani ,előre is köszönöm a segítségeteket
-
ZTE_luky
aktív tag
újra én a GTX 760M vidikártyával, a nvidia experience észlelte a játékot futtatom de a gta 4 még igy is ugyanolyanan mint eddig, keveselli a videókárytát, pedig megy a GTX, hwinfoba is be van kapcsolva ha fut a játék vki valami megoldás?
-
-
Muerte
Topikgazda
válasz
egyedülülő #2483 üzenetére
IC Diamond a legjobb de itthon nem kapható én ebayről szoktam venni,ha nem akarsz belebonyolódni akkor MX4-et ajánlom helyette az is jó,de 3-4°C-al jobbat lehet kihozni az ICD-ból.
-
egyedülülő
őstag
Melyik pasztát tartják mostanság a legjobbnak? Melyiket érdemes venni, ha az ember új pasztát szeretne a gépébe?
-
ZTE_luky
aktív tag
Mert amikor bemegyek a jatek beallitasaiba mindent minimumra allitottam a felbontast nwm is tudom 800x600 fole vinni, es meg ugy is azt irja hogy tul gyege videokartyam es amikor ramegyek hogy play, csak jelennek meg az emberek es minden ismetlodik ot percigvartam aztan meguntam..
-
viczmandi
csendes tag
Üdv! Mivel a problémám játékkal meg laptoppal kapcsolatos remélem jó helyre írok... Van egy HP Pavilion g6-1104sh laptopom, bár nem játékra való eddig mindig tudta hozni az 50-60 fps-t. Azonban az elmúlt pár hétben már csak 15-35 fps tud produkálni amit először a megfáradt windowsnak tulajdonítottam. Teljesen újra telepítettem az egész rendszert, kapott új bios-t, friss driver-ek és a szükséges programok és a probléma még mindig fenn áll. Próbálkoztam egy game boosterrel hátha az majd kikapcsolgatja azokat a folyamatokat amik lehúzhatják a teljeseítmányt, de nem változott semmi sem. A játék név szerint a League of Legends és a grafikai beállítások "nagyon alacsony"-ra van állítva mégse tudom 25 fps felett élvezni a játékot. Szóval ha valakinek van valammi tippje szívesen várom.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, az semmi esetre se lehetséges hogy Asus G56JR (GeForce GTX 760M) fusson a GTA 4 ugye?
-
Kasya
nagyúr
válasz
egyedülülő #2469 üzenetére
Ha hortobagyi palacsintat csinlasz, kell hozza, de szerencsesebb a husba tenni
-
Ursache
senior tag
válasz
egyedülülő #2469 üzenetére
Bevállalja?
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Épp azon gondolkozom, hogy a palacsintatésztába kell e borsot tennem, tudtok segíteni?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Socket A #2466 üzenetére
2015 - laptopba szerevle szvsz
...kulon megvasarolva meg iden lehetseges.(#2465) Angel2014: rossz topic szvsz
-
Socket A
aktív tag
Hali!
Nem tudja valaki hogy a notebookokba szánt nvidia 9xxm sorozat mikortol lesz kaphato? -
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni egy barátom gépét csinálom, dell precision workstation 380 asztali gép....feltelepítem a windowst 64 biten legyen 8.1 vagy vagy win 7 nem látja a háló kártyát és a vgat ez miért van?
32 biten meg a hálókártyát látja és utána fel tudom tenni a drivert hozzá.
Biosban a videó beállításnál csak a pcie és a peg lehetőség van.A másik van benne egy ilyen videó kártya: ati HD 6770 2 gigás vadonat új garis ,és ez utalhat hibára....
Telepítésnél windows 7-nél amikor elkezdeném és bejönne az windows7 nek az ugráló színes golyó ikonjai, ahelyett csak egy piros pont van ott és lefagy a kép . így nem tudtam feltenni a wint sem. akkor betettem egy 32 mb-os agp -is kártyát
így feltuszkoltam a wint így alapból látja a hálókártyát is de a vgát nem ....gépet leállítom ,kicserélem a kártyát benne ,és az ati oldaláról felteszem a drivert ami fel is megy hibátlanul , most már látszik is az eszközkezelőben is , de viszont újraindításnál ismét nem jön be a win 7 nek a színes golyói hanem csak a lefagyott piros pont , most annyi különbséggel,hogy tovább lép a win egyszóval felál.
Ez miért lehet?
-
Ursache
senior tag
válasz
kissb0913 #2463 üzenetére
Háh! Nézem a grafikus kártya hűtőjét: 2db hőcső. Az M18x R1-emben 3db van, és egyenként másfélszer olyan vastagok, mint azok. 61 fokon tartja a vga-kat a hűtésem 3dmark11 alatt, ha fullra felnyomom (nem a vga-kat, a hűtést). De normál esetben is 70 fok körül megállnak a grafikus kártyák hőmérsékletei.
Írják, hogy nem kritikus a 89°C? De, kritikus! Az én szememben mindenképp.
-
kissb0913
csendes tag
MSI Gamer laptopok miért nem jók? Gondolok most elsősorban az újabb gt70-re. A hűtése miatt nem ajánlott?
Már csak azért is kérdezem, mert ezekben a gépekben elvileg lehet upgradelni később a videókártyát, ha jól tudom.Vagy erről az új msi gt72-ről mi a vélemény. Ahogy nézem, ennél a hűtési gondot már megoldották. Gondolom ez meg árban lesz húzósabb jóval mint az Asus g750jz.
-
ako001
aktív tag
Na úgy néz ki elkezdték összerakni a gépemet
Legalábbis remélem,mert a pénzt már levonták a számlámról -
NTonee
veterán
válasz
KillHates #2453 üzenetére
uhh, fincsi
jut eszembe, a múltkori nyűgöm... ez az smbus reset csinál is valamit amúgy? Bepróbálkoztam vele, és a korábban linkelt képen látható marháskodás elmúlt. Az ssd-t változatlanul 128fokosnak írja valamiért, de az az első perctől kezdve annyi volt, hogy beletettem a gépbe.
-
kreten67
senior tag
Azért létezik még más használható gamer noti pl: Clevo P170 !
-
NTonee
veterán
válasz
Gravity1234 #2445 üzenetére
Ha az AW alatti legjobbat akarod, akkor Asus G750JZ. A többi gyártónál nincs értelme nézelődni. Ez lesz a legjobb választás.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Gravity1234 #2446 üzenetére
Ha főleg játékra kell és Aw kizárva akkor Asus,a többi márkát ne is nézd,nincs értelme.
-
válasz
Gravity1234 #2446 üzenetére
Ő is írta,inkább JZ!
-
válasz
Gravity1234 #2438 üzenetére
Akkor inkább JZ,mint JS...
-
válasz
Gravity1234 #2438 üzenetére
ASUS G sorozat-ott is ugye a nagyobb,17.3-asok,hivatalos magyar forgalmazás(billentyűzet)
Ezek igazi gamer gépek. -
ZTE_luky
aktív tag
Csak nyugodtan, nem fogom a szívemre venni
-
Gravity1234
tag
válasz
KillHates #2436 üzenetére
Ok szuper, orulnek ha ejtenenk az Alienware reszt, elmondtam azon kivul erdekelne a megoldas.
Megadtam a gepem amit cserelni szeretnek, es adtam egyet amit nezek.Kerdesem tovabbra is az hogy altalanossagban (AW-en kivul) mit erdemes, ar/ertek/tudasban, csak jatekra.
Az amit adtam az jo e?Koszonom
G. -
válasz
Gravity1234 #2432 üzenetére
Szia!
Szerintem
1, ronda de finom
2, nagyságrendekkel jobb gépek, mint bármi egyéb
3, az összeszerelése, az anyagminősége odaver bármi másnak!Mondom ezt úgy, hogy az Asus embere vagyok....
-
Gravity1234
tag
válasz
Ursache #2431 üzenetére
Szia!
Mert,
1) Nem tetszenek
2) Nagysagrendekkel dragabbak altalaban minden masnalEngem az erdekelne (mint anno 2 eve is amikor vettem a Lenovomat), hogy AW-en kivul mi az ami ar ertekben, es tudasban elerheto mint legjobb.
2 Eve amikor ugyanigy forumoztam mit vegyek, egyertelmuen az jott ki hogy a Lenovo Y580-al egy nagyon massziv player gepet rakott le, es akkor a piacon nem volt jobb nala.Most is ez lenne a celom.
Irtam egyet amit neztem, erdekelne hogy az jo -e, megeri e, van e nala jobb ami nem AW.
Illetve csak ugy altalanossagban is mi az amire erdemes lenne cserelni.Koszonom,
G. -
Ursache
senior tag
válasz
Gravity1234 #2429 üzenetére
Akkor AW-t miért zárod ki a körből?
-
ako001
aktív tag
Hát most egy kicsit elkedvetlenítettél
Az asusom is a meleg miatt döglött meg,pedig már mindent kipróbáltunk,paszta,hűtőpad,méhsejtrácsosra fúrattam az alját,de nem sokat segített.
De ezekhez a dolgokhoz nem igazán értek.
Az miaz a v bios?nem jár garivesztéssel?
Az instabil az mit jelent?Játék közben is vagy csak ha szénné 3dmarkozzák?
Mindenképpen köszönöm szépen a felajánlást,érdekel a dolog,de én majd csak novemberben tudok erre időt szakítani,mert akkor 1 hónapig otthon leszek.Persze ha neked is jó.
szerk
Most küldött a dell 1 emailt,hogy
szkennelje be klubkártyályátútlevelet kérnek vagy törlik a rendelést.Na mehetek keresni valakit aki tud ilyet
-
válasz
Gravity1234 #2418 üzenetére
Akkor már inkább a JZ!
-
ako001
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Hosszas kínlódás után úgy néz ki sikerült rendelnem 1 AW Mx17R5-t.
Intel® Core™i7-4710MQ Prozessor (6MB Cache, up to 3.5GHz w/ Intel® Turbo Boost)
Windows 8.1 (64 Bit) - Deutsch
43,9 cm (17,3'') WLED FHD (1920 x 1080) Anti-Glare Display
NVIDIA® GeForce® GTX 880M with 8GB GDDR5
500GB (8GB Hybrid, 5400 RPM, 64MB Cache) SATA 6Gb/s w/NCQ
16 GB, 1.600 MHz DDR3L-Dual-Channel-Speicher
Okt 9.én jön
Végül Ausztriában rendeltem meg,mert még pár évig úgy is itt leszek,a garancia ugyanúgy hoszabbitható mint nálunk.
Azt szeretném kérdezni,tudnátok ajánlani valami táskát amibe belefér,mert gondolom ez vastagabb mint egy sima17"noti.A másik meg a vinyóval kapcsolatos,van ebbe vajon még egy hely 1 ssd-nek?Mert sajnos olyan lehetőség nem volt,hogy ssd-t bele.
A választ előre is köszönöm! -
Ursache
senior tag
válasz
Gravity1234 #2418 üzenetére
Mennyi a keret? Hasznalt gep is szobajohet? Kijelzo merete?
-
Gravity1234
tag
Sziasztok!
Szeretnek segitseget kerni uj gamer laptop vasarlasban.
A jelenlegi Lenovo Ideapad Y580-at szeretnem lecserelni egy ujabb erosebb gepre.
1) Mit ajanlanatok (alienware kivetelevel, az nem erdekel), mit erdemes?
Illetve nezegetem ezt:
2) ASUS G750 JS - T4003H (Proci I7 4700 HQ + 8GB DD3+ Geforce GTX870M)Koszi elore is,
G, -
ZTE_luky
aktív tag
Egyszer az a gond hogy komoly berendezest akaeok ala venni, most meg az hogy kupakkal akarom megoldani, bocsanat hogy elek..
-
ZTE_luky
aktív tag
NA most játszottam vele egy órát...
Max CPU: 80 (itt sztem meg is áll mert soha nem ment fölé, 80.00 mindig)
Max GPU: 76 (Ez lehet menne feljebb, ilyen 74.75 szokott leggyakrabban lenni)Akkor szerintetek ne vegyek alá hűtőpadot, semmi se érne, nem tenne neki jót, hagyjam simán, és használjam így?
(Ezek kupak nélküli adatok, használjak szimplán csak kupakot?
Ezek az adatok jónak számítanak vagy teljesen átlagosak? -
Muerte
Topikgazda
válasz
ZTE_luky #2405 üzenetére
6 évet meghibásodás nélkül nem fog kibírni,esetleg ha berakod egy vitrinbe és kívülről nézegeted...
A másik dolog,egyetemre mész igaz? Az hogy tök vakon vagy a témában,nem rótta fel senki sem hibádnak sőt segítettünk,de ha megkérhetlek mielőtt megnyomod azt kiba..ott ok gombot egy hsz. írásakor előtte nézd már át légyszives mit írtál,mert hemzseg a helyesírási hibáktól.Magadat is minősíted és minket is vele...Ez nem egy skype chat,hanem szakmai topik! Köszi -
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #2405 üzenetére
a rászánt összegből a lehető legjobbat hoztad ki (új gép feltétellel), bár a g551 jobbnak ígérkezik, de az ugye még nincs forgalomban. Úgyhogy ne aggódj miatta. Ha vigyázol rá, akkor sokáig jó lesz az, de előre úgysem lehet megmondani, hogy mennyit fog elmenni egy gép.
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Ursache #2404 üzenetére
épp ezért csodálkozok, mert tök sokan mondták hogy kibírja a 6évet, és mondo makkor veszek egy márkséabb jobb kategóriás gépet mert megér a befektetés, azért mndom nem azt csinálom hogy veszek egy 100ezres szutykot amit hazsnálok három évig utánna meg uyganezt eljátszom, hanem veszek gey drágát ami tovább húzza
-
ZTE_luky
aktív tag
Értem ,kösz iszépe na segítséget, akkor lemondhatok arról, hogy végigkísérje la lapi az egyetem alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest