Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
Topikgazda
etern: az úgy túl egyszerű volna
(PinaApple) 
Szepi1979: Szólj ha majd kell valami segítség a bios flash-hez

.....conqver nemsokára jön a 780M tesztekkel
Jól muzsikál az R4-be 
-
Szepi1979
senior tag
Egyelőre élvezkedem, tényleg nagy ugrás a 6970m-hez képest. Alapon is szépen muzsikál. Crysis3 FullHD minden high szépen megy, maxon nem próbáltam. Hőmérséklet rendben. Még dolgoztatom így, aztán majd belekezdek az unlocked biosba. Ha már elméletileg ennyire tuningbarát a kártyám

-
etern
tag
Én mondtam, hogy kell egy noti gyár! PineApple Rulz!!!! Egyébként ezt én sem értem, hogy nagyon sok ilyen jellegű hiba van a gamer szériákban, amit ha csak az ember a fórumokat néz akkor kiküszöbölhető., hűtés, alapanyag stb... és hogy erre miért olyan nehéz figyelniük...
-
Muerte
Topikgazda
Hát az új Alien széria is felejtős...nem elég hogy a proci bios-ból 80°C-nál lethrottlingol,de még a vga-k is... nem bírta szegény a 98°C-ot
[link]
Jól írja alul a srác a kommentben hogy ezzel kb. vége is ennek a névnek..elkurvult,elgagyisodott,műanyag ház etc.etc. kíváncsi leszek ebből a szarból hogy akarnak majd kimászni,mert elképesztő panasz áradat folyik be az új gépekről hozzájuk. -
Szép filigrán darab:

Diszkrét világítással:

-
Muerte
Topikgazda
válasz
KillHates
üzenetére
Hát ha paszta nélkül is megnéztétek és ott maradt rajta a gap-padon a fetek,kondik lenyomata akkor nincs gond a hőfokkal.
...és akkor most kicseréltétek NV-sre a hűtőbordát
érdekes azt is nem rég tudtam meg hogy pl.az M18x-ben is külön két fajta borda van NV-re és AMD-re. -
Muerte
Topikgazda
válasz
KillHates
üzenetére
Nem a maghő miatt...az simán megy 92 fokig stabilan,viszont ha a kondik,fetek nem hülnek rendesen az miatt is droppolhat.Az a gond hogy csak egy szenzort voltak képesek rárakni,holott a régi 5870M-eken pölö volt vagy 4-5 db.ami nem csak magot mért hanem az összes memóriát is.Egyébként azt gondolom ez szoftveres probléma lesz...le kell gyalulni mindent aztán először felrakni az igp drivert,aztán azt kikapcsolni teljesen és úgy rakni fel az NV drivert.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Szepi1979
üzenetére
Valami nem kerek az eredménnyel
alapon ha megy a boost (758Mhz) 6300-6400 Graphics score-nek kell lenni.Ha inaktív és csak 720MHz-en megy a mag akkor meg ~ 6000-6100-nak. Nem az össz. eredményről beszélek,csak a G.score-ról! Reméljük nem throttling,csak valami driver bug lesz 
-
-
válasz
KillHates
üzenetére
Pötse van a menyasszonynak! Ma volt itt Szepi1979 a nagy Dell 6600-asát kellett nagyon durván megmoddolni (még a vasfűrész is előkerült
) és adott egy kis MX2-est.Hát nem tudom:
IDLE
GT520M 50 fok
i5-2430M 52 fok
Azt hiszem ma megkenem egy kis ThermalCote II-essel... Mert így eléggé megjött a hangja a kis görcsnek 
Aztán majd letarhálom Ursache-t egy kis Gelidre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kobi77
csendes tag
Sziasztok!
Mostanság szeretnék laptopot venni, olyan 250-300e Ft-ért maximum, tudnátok esetleg ajánlani valamit ebben az árkategóriában? Nem vágyom ultra beállításogra, elég ha medium-on elmennek a dolgok

Előre is köszi a segítséget!
-
Muerte
Topikgazda
Minőségi cuccokat használtatok? Paszta ami kell : IC Diamond 24 vagy Gelid Extreme
Gap padok: Phobya 7W/mK, Fujipoly Extreme 11 W/mK,nálam ezek amik szóba jöhetnek....procira visszatérve,az tényleg harmatos lesz két kártyához,nézd meg az én első gen.-es i7 extrémem több pontot csinált fizikszbe és még csak meg sem volt tépve az órajel,csak a TDP-t toltam ki nála [link] egy szandis extrémtől megtáltosodna az a vas

-
Ursache
senior tag
Majd belepattintok még 1 XM-es procit, aztán majd virgonckodik a Physics Score is

Csak azt nem értem, hogy conqver-nek, hogy a fenében ~67 fokos a 680m-je... Most egyáltalán nincs meleg, és mégis 77 foknál állt meg húzva... Most lett mindkét kártya frissen pasztázva, fullfull odafigyeléssel össze (és vissza)-rakva
Hopsz: "Graphics Score 13434" ez ment gtx titannal, ja akkor azért impresszív
Most nézem... Az para! Akkor a proci fogja vissza... (Nem volt nehéz kitalálni
) -
Ursache
senior tag
nvflash -i[index] -6 vbios.rom, példa: nvflash -i0 -6 680m.rom ezt adtam ki neki, csak másodjára az index értelemszerűen 1, tehát nvflash -i1 -6 680m.rom, slussz

900-2000-as értékekkel.
Jobb oldalt a felső a master, alsó a slave kártyára vonatkozik.
Köszönet: feketeibiza-nak (első gtx680m beszerelése), Muerte75-nek (második gtx 680m beszerzése), KillHates-nek (második gtx 680m beszerelése)!
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok
Erről a mi a véleményetek?
Asus 15,6'' HD LED X550CC-XO108D?
Árban teljesítményben arányos?? Játékra lenne.
Előre is köszi!
-
Ursache
senior tag
Múltkor bepróbáltuk a 2860qm-et, KillHates-szel, de nyavajgott ez a trágya... Nem tetszett neki, pedig jó lett volna
Fent van a hirdetésem, lehet bombázni (XM)!Köszi, most raktam föl mindkét kártyára a 032-es biost (vagy melyiket : o állandó feszest), 327-es driver, köszi Muerte
most 900-2000 mind két kártya. 10 perc és jönnek a képek. -
Muerte
Topikgazda
Na látszik hogy kész vagyok...nem jó .inf fájlt linkeltem

Tehát: nvdmn.inf_M17XR2_R3_R4_3D_M18XR1_R2_GTX680M_GTX780M_v327.23
-
Muerte
Topikgazda
Baloldalt: 3D beállítások kezelése aztán jobb oldalt: Energiagazdálkodási mód,A win energiasémáját is célszerű teljesítménycentrikusra álllítani.
nvdmn.inf_M17XR2_R3_R4_3D_M18XR1_R2_GTX680M_GTX780M_v326.80.zip
TITAN azért más súlycsoport...

-
Ursache
senior tag
Ha nem lenne egyforma, nem indulna el a gép, nem? Amúgy visszatettem rá a gyári biost, viszont majd felrakom, amit mondtál. 70 fok fölött még nem láttam semelyik gpu-t se, most metro LL full max (kivétel SSAO off...) 69 fok egyik 67 fok másik. Brutális, széttépi LL-t C3-at ultrán, bf3-at is elindítottam...
GTA 5-re vettem a kártyát, erre nem adják ki pc-re (csak később... kellett szerezni egy xboxot...) Szerintem nincs kényszerítve, viszont még csak 326.41-es driverrel tolom, magasabb verziószámmal rendelkezőknek nincs hackelt inf-je (nem találtam...). Szóval lesz ez még jobb is, plusz majd szénné húzom
10k-t el akarom érni! Amúgy ezt a full performance-t hol találom NV controlon belül? Most így hirtelen nem találom.Szerk: jézusom, most nézem, hogy azt a 12k-s high-end gaming pc-s értéket gtx titannal érték el... azt is beverem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Muerte
Topikgazda
Szép
Hőfokokat nézzed majd azért jó lett-e a gap padozás.3D 11 performance módban nincs vsynch
hacsak driverből nincs rákényszerítve hogy mindig minden csak 60FPS-sel menjen.Azt nézd meg egyforma-e a két kártya vbiosa és NV control panelben állítsd át az energiagazdálkodási módot adaptívról maximális teljesítményre. -
Ursache
senior tag
Végre megvan a gtx 680m sli-m. Célom a 10.000+
Ez alapon volt.Bár szerintem V-sync be volt nyomva... azt hol tudom kiszedni?

(Most nézem a P alapból nem tartalmazza? Mert néha megakadt pont 60-on, és fölötte nem is láttam...)
-
Gameboy77
aktív tag
Sziasztok!
A 327.23-as Geforce driverrel vannak már tapasztalatai valakinek?
-
Ursache
senior tag
Van itt itt olyan emberke, akinek alienware m18x-e van sandys procival?
-
Muerte
Topikgazda
Van a hardveraprón is néhány darab "emberibb" áron,csak keresni kell

-
Muerte
Topikgazda
[link] Ha bejelölöd hogy mutassa az asztali GPU-kat is nagyjából össze lehet hasonlítani,bár nem túl pontosak az adatok mivel különböző konfigokkal mérték és a régiek is bele vannak keverve az újabb eredmények közé.
Nagyjából a HD 6990M,GTX 580M,GTX 675M kategória amit keresel.Proci elég bármelyik i5 ahoz a játékhoz. -
Kasya
nagyúr
300 fps?

Ez alapjan 300ezer+ lenne a notebook.Na de 300 fps?

-
barisj
aktív tag
Sziasztok! Mennyibe kerülne egy olyan netbook,amivel lenne vagy fix 300fpsem CS:Go-ban? Netbookot vagy laptopot szeretnék venni.
-
Muerte
Topikgazda
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Mayday001
üzenetére
Az nem
elmegyek hozzád és teletöltjük,aztán gyorsan egy nagy kalapáccsal összeütöd a réz végét hogy ne szökjön ki és tádáám
...kérdés hogy hűtőközegnek hogy felelne meg
vagy elérné a 80°C-t pukkana egy nagyot és kinyílna mint a tubarózsa 
...viccet félretéve, ha van valakinek épkézláb ötlete ne habozzon

-
Muerte
Topikgazda
válasz
Gameboy77
üzenetére
Nem tudom hogy lehetne levarázsolni normálisan róluk a bordákat
Egyelőre egy ilyesmi megoldás tűnik kézenfekvőnek [link]

Mayday: R3,R4 totál más...az felejtős.Ha a rezet levágom hogy töltsek bele gázt újra
fingjak bele?
A 18x hűtője pont olyan mint az R2 csak a borda rohadt nagy rajta és nagyon szűk a hely...én voltam a f.sz hogy nem néztem meg előre...nem gondoltam volna hogy ennyire ki van ott centizve a hűtőborda helye is. -
Muerte
Topikgazda
Na szóval...a prototipus kuka lett
ultra fakkk... 3 órán keresztül szenvedtem vele,mire a borda rész befért a helyére,de akkor sem jó mert annyira szűk a hely hogy hiányzik még 2mm hogy rá bírjam fogatni a GPU-ra
Egyetlen megoldás volna ha kivágnám a gép hátulját
vagy pedig ha valahogy le lehetne operálni mindkét hűtőről a borda részt és rátenni a 17-esét a 18-as hűtőjére...ez meg kábé esélytelen mert végig rá van forrasztva a réz 
-
Muerte
Topikgazda
Ez most fake vagy tényleg létezik
[link]...megjött az M18x gpu heatsink
Bele fogom valahogy moddolni a M17xR2-őbe és szétfagyasztom vele a 680M-et ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

VS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
)

egy vga-hoz elég lenne 350W is.

)
alapon ha megy a boost (758Mhz) 6300-6400 Graphics score-nek kell lenni.Ha inaktív és csak 720MHz-en megy a mag akkor meg ~ 6000-6100-nak. Nem az össz. eredményről beszélek,csak a G.score-ról! Reméljük nem throttling,csak valami driver bug lesz

hacsak driverből nincs rákényszerítve hogy mindig minden csak 60FPS-sel menjen.Azt nézd meg egyforma-e a két kártya vbiosa és NV control panelben állítsd át az energiagazdálkodási módot adaptívról maximális teljesítményre.

...kérdés hogy hűtőközegnek hogy felelne meg
Egyetlen megoldás volna ha kivágnám a gép hátulját
.