Új hozzászólás Aktív témák

• Evil Snowman

őstag

LOGOUT blog (1)

válasz echterion #103948 üzenetére

Elég sok mindent ad azért - az amúgy nem 1 millával több - pluszért. Kezdve, hogy nem úgy néz ki, mintha valami vérpistike tervezte volna a már korábban piacon lévő versenytársak designjaiból összelopkodva. Például az alján található lábak, amiből egy hogy-hogy nem tök más színű, az Asus hozadék a korábbi ROG szériákból. Meg merem kockáztatni emlékezetből, hogy még a forma is szinte ugyanaz. A zsanér szintén egy csodálatosan megtervezett dolog. Full műanyag, de mégis azt akarja imitálni, mint amilyen a titán elszíneződése lesz magas hőfokon. Gyönyörű. :DDD Igazi jóska tuning.

Arról ne is beszéljünk, hogy 1,5 milláért kap az ember egy full műanyagházás, mezei hőcsöves, búcsús kinézetű, vastag gépet, ami még nagy valószínűséggel marha hangos is terhelésen. Minden fillért megér. :DDD Ja nem.

Ugyanezzel a konfiggal 5200 Euro most a Blade 18, ami átszámítva a mai napi árfolyamon 2.047.500 HUF. Tehát 500k pluszért kapsz egy fémházas minőségi gépet, amivel ha kimerészkedsz az emberek közé és előveszed, akkor nem az fog róla ordítani, hogy búcsús gamer gép vagyok, kapsz VC hűtést, meg a legmagasabb venti fordulat mellett maximum 49dB "zajterhelést". Összeszerelési minőségről meg ne is beszéljünk. Kanyarban sincs az MSI.

Ne érts félre, ha 800-900k-ért adnák az MSI-t, fel sem hoztam volna ezt az összehasonlítást, de 1,5 misiért amit ad az - pardon my french - kurva kevés. Ezt nem lehet egyszerűen a hardware elemekre fogni, hogy ezért annyi amennyi, amikor a házáról meg az ordít, hogy egy olcsó gamer sz@r vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés