- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Evil Snowman #103950 üzenetére
Jó, amit én néztem, az 5800€ volt, de akkor legyen 500ezer.
De azért ne állítsuk már be úgy ezt a gépet, mint valami Ideapad-ba zárt hőerőművet, annyira azért nem szar, mégha nektek nem is tetszik. A zaj meg nagyon relatív, ezt te is tudod, nem mindegy, milyen frekin szól, attól függ ugyanis,hogy mennyire zavaró, hallani kell az eldöntéséhez. Közel sem tökéletes gép, valóban, de ezt az ára is ezt tükrözi, ennyi pénzért nem kapsz jobbat. Hiába ajánlasz valakinek egy Razer-t, ha nincs pénze csak egy Legion 5-re.
Amúgy ha árakat hasonlítunk, akkor hazaiaknál nézzünk elsősorban, ugyanis a magyar nem szeret külföldről rendelni ilyen értékben cuccokat, ha megveszed itthon a Razer-t, akkor 2,5 milka az ára.
De ha már külföldről veszünk, akkor az MSI-t is meg lehet venni 3200€-ért, ráadásul közel van hozzánk, pl. Budapestről simán meg lehet venni személyes átvétellel is. És ott is van a 2000€-s difi, ami nem egy misi, de nem is azt írtam, hogy annyi, hanem hogy közel annyi. -
válasz
Én nagyon elégedett vagyok az msivel anno pont echterion linkje alapján vettem az enyémet. De ép ezért nem értem ha anno 700 K ért tudtak adni egy letisztult fém házas minőségi zsanerokkal készült gépet akkor most 1,5 M hogy nem jön össze nem értem . Egyedül ami érdekes az a 18 HX tőlük de az még aranyarban megy.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Mondjuk ha ezt 8-900 ezerért adná az MSI, az rendesen odaverne a konkurenciának, bármelyik márkáról is legyen szó. Az ilyen hardverrel szerelt gépek itthon 1,3 millióról indulnak, dizájntól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Battlefield 6
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Cyberpunk 2077
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fotós kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest