Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Nekem egy F510-em van. A kérdésem az lenne, hogy másnál is olyan az analóg kar irányítása, hogy egy darabig nem érzékel és mozdul, csak később? Magyarul holtjáték van benne? Én legalábbis ezt tapasztalom, és eléggé zavaró, mert húzom, nem megy, jobban ráhúzom akkor meg már hirtelen indítom meg és nagyot ugrik. Gondolkoztam az eredeti X360 kontrolleren is, árban sem sok különbség van, ám nekem a Logitech elrendezése jobban kézre esik. Előtte is egy RumblePad 2-m volt évekig, csak a hülye xinput miatt kellett lecserélnem. Arra nem emlékszem az is csinálta-e, de elképzelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- MagyarLED! ZBook Fury 15 G7 15.6" IPS FHD, RTX 3000-6, i7-10850H, 32 / 1T NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest