Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Nekem egy F510-em van. A kérdésem az lenne, hogy másnál is olyan az analóg kar irányítása, hogy egy darabig nem érzékel és mozdul, csak később? Magyarul holtjáték van benne? Én legalábbis ezt tapasztalom, és eléggé zavaró, mert húzom, nem megy, jobban ráhúzom akkor meg már hirtelen indítom meg és nagyot ugrik. Gondolkoztam az eredeti X360 kontrolleren is, árban sem sok különbség van, ám nekem a Logitech elrendezése jobban kézre esik. Előtte is egy RumblePad 2-m volt évekig, csak a hülye xinput miatt kellett lecserélnem. Arra nem emlékszem az is csinálta-e, de elképzelhető.
HR24.hu
-
zseko
veterán
Az Assassin-t én is támogatom Alapvetően fps-el játszom, tehát egér+billentyűhöz vagyok szokva, de az AC-t meg sem kíséreltem azzal játszani, gamepaddal tökéletes. És, mazohista módon pár fps-el is bepróbálkoztam (pl. Crysis2), viszonylag normálisan lehet vele játszani, de csodát persze nem kell várni.. Amit még gamepaddal játszottam az pl. a Darksiders.
(#741) DeFranco:
Csak kis kiegészítés, a Guardian of Light az nem Tomb Raider, hanem Lara Croft(#736) Tgdt159:
A gamepadod xinputos? Mert ha nem, akkor sajna sok mindenre nem számíthatsz az újabb játékok alatt Nekem is van egy évekkel ezelőtt vásárolt, tökéletesen működő Logitech Rumblepad 2 gamepadom, amit csak azért kellett lecserélnem mert az új játékok irányíthatatlanok vele Még csak dinputot használ, a játékok meg xinputot. Így vennem kellett egy újat, ami egy Logitech F710 lett.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
Rumblepad2? M/N: G-UF13? Ha igen, akkor azzal nem is fog menni a Darksiders, és elszomorítalak, több másik sem, főleg az újabbak. Például a Mirror's Edge is fordítva működik. Nekem is olyan volt, az még csak dinput rendszert tud. Olyan gamepad kell, ami xinput módot (is) ismer.
HR24.hu
-
zseko
veterán
Ha el akarod adni akkor csak jó, ha még mindig drága Én megtartottam, semmi baja, csak az új játékok nem szeretik
Win7-ről meg csak annyit tudok mondani, nekem lassan egy éve lesz fent a 64 bites és alig volt gondom vele. De nem valami összegányolt, hanem sulitól kapott eredeti verzió.
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz Guitar14 #5779 üzenetére
Köszi, ez hasznos lesz nekem. Szereztem egy hibás xbox one kontrollert - földhözvágták és a bal analóg kar tönkrement.
Igazság szerint egyszer már cseréltem, de nem lett jó, félrehúz, így megpróbálom most ilyennel ami állítható. De az is lehet hogy valami más is sérült, majd alaposabban átnézem most. - de ha összejön, akkor lesz ingyen egy ilyen kontrolleremMás, ti hogyan tisztítjátok a kontrollert? Eddig különösebben nem nézegettem a hátoldalát a kontrolleremnek, de most megfordítottam és háát... elég csúnya Valószínűleg ez a gumírozás kopik le róla - hasonlít is erre, és elég nehéz megszabadulni tőle ahogy próbáltam - egy F510 kontrollerem van. Nemrég kopott le a bal analóg karról is a gumírozás, na az se volt túl gusztusos, le is kapartam róla inkább, veszek is rá majd valami védőkupakot.
Egyébként rákerestem és csodálkozom hogy ezt már nem gyártják, csak a rezgés nélküli F310-et, és a vezetéknélküli F710-et. Pedig ezt hagyhatták volna meg inkább az előbbi helyett.HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest