Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Mindenki profi/félprofi tuningmódszereket ír le a PH-n, én éppen az ellenpontról, a ''gagyituning''-ról szeretnék írogatni. Ez alá tartoznak az extraolcsó / extra ronda / extra gagyi tuningmegoldások. Ilyesmire gondoltam:

Ez az Abit GF4MX440 VGA az otthoni gépemben található. Mivel a gyári ventillátora megszorult, kénytelen voltam ventit cserélni. Igenám, de a gyári venti spéci, keret nélküli kivitel, nem cserélhető akármire. Ezért a teljes hűtő/venti kombinációt le kellett cserélnem. Egy régi Pentium2 hűtőt+a ventillátorát raktam fel a kártyára. A rendkívül intelligens tervezőknek hála a VGA-k hőtermelő cshipje a kártya alján van, így önmagát melegíti:((, és a gravitáció is lefelé húzza a hűtőt, aminek a rögzítése nem volt megoldott. Hirtelen felindulásból fogtam két kábelösszefogó drótot, végigvezettem a hűtőbordák között, átnyomtam a kártya furatain, majd összecsavartam őket.
A hűtés nagyon jól működik, a mag hőfoka 6-8 fokkal csökkent. :)
Kinek van hasonló tuningmegoldása?
Aktív témák
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mozilla Firefox
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest