Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Mindenki profi/félprofi tuningmódszereket ír le a PH-n, én éppen az ellenpontról, a ''gagyituning''-ról szeretnék írogatni. Ez alá tartoznak az extraolcsó / extra ronda / extra gagyi tuningmegoldások. Ilyesmire gondoltam:
Ez az Abit GF4MX440 VGA az otthoni gépemben található. Mivel a gyári ventillátora megszorult, kénytelen voltam ventit cserélni. Igenám, de a gyári venti spéci, keret nélküli kivitel, nem cserélhető akármire. Ezért a teljes hűtő/venti kombinációt le kellett cserélnem. Egy régi Pentium2 hűtőt+a ventillátorát raktam fel a kártyára. A rendkívül intelligens tervezőknek hála a VGA-k hőtermelő cshipje a kártya alján van, így önmagát melegíti:((, és a gravitáció is lefelé húzza a hűtőt, aminek a rögzítése nem volt megoldott. Hirtelen felindulásból fogtam két kábelösszefogó drótot, végigvezettem a hűtőbordák között, átnyomtam a kártya furatain, majd összecsavartam őket.
A hűtés nagyon jól működik, a mag hőfoka 6-8 fokkal csökkent. :)
Kinek van hasonló tuningmegoldása?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen autót vegyek?
- Fujifilm X
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest