Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
simonzé
addikt
1. Szikszalag nincs. Olyan van, hogy szigszalag (szigetelő szalag)
2. Látom, nem csak én vagyok a gagyituning/gagyimodding híve. Eddig asszem az abszolute csúcs:
3. Itt szó sincs sufnituningról. Itt a gagyin van a hangsúly. Minél furcsább megoldást alkalmazol a probléma megoldására, annál jobb! -
simonzé
addikt
Nagyobb képek itt:
[L]http://kep.tar.hu/simonze/images/pic5138657.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/simonze/images/pic5138703.jpg[/L] -
simonzé
addikt
Mindenki profi/félprofi tuningmódszereket ír le a PH-n, én éppen az ellenpontról, a ''gagyituning''-ról szeretnék írogatni. Ez alá tartoznak az extraolcsó / extra ronda / extra gagyi tuningmegoldások. Ilyesmire gondoltam:

Ez az Abit GF4MX440 VGA az otthoni gépemben található. Mivel a gyári ventillátora megszorult, kénytelen voltam ventit cserélni. Igenám, de a gyári venti spéci, keret nélküli kivitel, nem cserélhető akármire. Ezért a teljes hűtő/venti kombinációt le kellett cserélnem. Egy régi Pentium2 hűtőt+a ventillátorát raktam fel a kártyára. A rendkívül intelligens tervezőknek hála a VGA-k hőtermelő cshipje a kártya alján van, így önmagát melegíti:((, és a gravitáció is lefelé húzza a hűtőt, aminek a rögzítése nem volt megoldott. Hirtelen felindulásból fogtam két kábelösszefogó drótot, végigvezettem a hűtőbordák között, átnyomtam a kártya furatain, majd összecsavartam őket.
A hűtés nagyon jól működik, a mag hőfoka 6-8 fokkal csökkent. :)
Kinek van hasonló tuningmegoldása?
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest