Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Garasoskodás
- Mindent a StreamSharkról!
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz medica #29725 üzenetére
Asics-szel nekem is kezd kilenni s tököm, pár éve szétrúgtam már egyet (akkoriban még nem is futottam), most a gel zaraca szövete is kezd kilyukadni a lábujjaknál, és feslik az anyag a sarkánál. Kb. 300 km van benne, igaz több versenyt is ebben futottam, mert amúgy kényelmes, és annak ellenére, hogy neutrális, viszonylag jól tart. De ezt a Pega is tudja, és az 750 km után okyan, mintha új lenne (talp a sarka, és a nagyujj körül kopik már kicsit, persze). A félig terepes Salomont majd’ 1000-nél nyugdíjaztam, pedig kapott betont rendesen, mégis bírta volna még a talp, ellenben a sarkánál az is kifeslett - kb úgy nézett ki 3x-os km-mennyiség után, mint most az Asics, de csak a saroknál, mindenhol máshol tip-top volt még. Ahogy nézem, az összes cipőmön meg van erősítve az anyag a lábujjaknál, az asicsoknak viszont pont itt van a varrása, ahol a köröm böki. Elbaszott egy dizájn, vagy csak figyelmetlenség?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bigmasterg
addikt
válasz medica #29728 üzenetére
Helly hansen amúgy nem gyárt futásra alkalmas kabátot és ruházatot?
Kedvelem a márkát, egyik legjobb kabátom H/H volt 10+ éve, csak azóta elhasználódott.
Nem volt egy nagyon vastag anyag, átmeneti kabátnak lett véve, de olyan jó meleg volt, hogy egész télen elvoltam benne.
E mellett kényelmes és több helyen szellőztethető volt.Persze gondolom magasabb árkategóriákban más gyártók is tudnak hasonlót, csak anno ezt igen kedvezményesen siekrült megvenni.
-
Alg
veterán
válasz medica #29725 üzenetére
A zajo egy szlovák fos - ezt tapasztalatból írod?
Én nagyon meg vagyok velük elégedve, több pólót/pulcsit rendeltem már tőlük és mind nagyon jó. Ráadásul ha a "membrán a lényeg" akkor egyáltalán nem pofátlanul drága (nyilván nem ar eredeti árakat kell nézni, mindig van akció).
Ugyanazokat a top anyagokat használja mint a nevesebb gyártók (eVent, SypmaTex, Polartec felsőbb kategóriás dolgai), csak azoknál olcsóbb.
4 vagy 5 éve vett cuccok is tökéletes állapotban vannak még, pedig használom elég gyakran. Télen pl. szinte csak a tőlük vett pulcsiban futottam, full kényelmes volt, és volt vagy 6000Ft akcióban. Hasonló árú dekás cuccokra köröket ver.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
inf3rno
nagyúr
válasz medica #29249 üzenetére
Nekem a Salewa jött be még olyan 15 éve. Olyan 8-10 évig bírta, azt hiszem elszakadt a végén, de addigra már annyit használtam, hogy lekopott a gombjáról a festék, és kiderült, hogy rézből vannak a gombjai. Na az minőség volt, és akkor még 10k-ba fájt leárazva, most ahogy nézem 25 és 75 között vannak Salewa széldzsekik.
Buliban hasznos! =]
-
bandus
veterán
válasz medica #29249 üzenetére
nah ezt beírhattad volna hamarabb is, mert megy ezen a vita már egy ideje
[link] nekem egy ilyenem van, és baromi jó, csak a kapucni hiányzik róla sajnos
van esetleg még bármi egyéb outdoor, terepfutó cucc, amivel találkoztál és kiemelkedően jónak gondolod?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bencze
senior tag
válasz medica #24769 üzenetére
Nem kell összeveszni. Van aki üvegtörmeléken kínai tornacipőben ultrákat fut, másnak már 20k fölött kell a rendes csillapított cipő. Nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
borix
őstag
válasz medica #24763 üzenetére
Miről beszélsz milyen könyvet írnál?Vesz az ember egy Asics GT-1000,Nike Pegasus hasonló cipőt akciósan 17-22E körül egy olcsó Lidl,Decathlon-os futópóló és egy futó nadrágot.Fölmegy a budai hegyekbe vértesbe kicsit edzeni mit kellene hozzá lecserélni?Főleg,hogy a legtöbb helyen aszfalt /kemény földút van.
-
-
borix
őstag
válasz medica #24142 üzenetére
Pedig ők is hibáznak rendesen a különböző típusoknál egyik év jól sikerült a másik évben már panaszkodnak az emberek az új szériára.Külföldi teszteken nem brillíroznak már annyira.
Mostanában minden gyártó elköveti azt a hibát,hogy szűkre szabja az új cipőit előző években az volt a sláger,hogy hamar széthullottak. -
-
LanyUs
senior tag
válasz medica #23889 üzenetére
Köszi a linket. Érdemes volt benézni ide 1 éve kínlódok már az óra vásárlás témán
Jelenleg pántot használok és nagyon utálom, ezért függetlenül, hogy néha bolondozik a csuklós mérés az lesz.
Garmin 220 pántos + nem is tetszett soha
Garmin 225 csuklón mér, de nem kapható régGarmin 235 gyönyörű 95k, csuklón mér, de nincs futás dinamika
Garmin 735 van futás dinamika, csuklón mér, de 150KXiaomi Amazfit GPS fitness okosóra 50K. Hmmm... megérnek-e a dinamikai adatok +100K-t, esetleg a szépség +45-öt. Bár az már egy Garmin
-
inf3rno
nagyúr
válasz medica #23779 üzenetére
Ez rohadt jól hangzik, mindhármat imádom. A mászás része nem biztos, hogy menne. Nem emlékszem már pontosan, de azt hiszem a VI nekem túl nehéz volt még annak idején, összesen talán másfél évet ha másztam (csak falat), de azt sem egy huzamban. A sziklát ugye biztosítással kell mászni ezeken a versenyeken, vagy hogy képzeljem el?
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz medica #23764 üzenetére
Nekem ugyanezt mondták a mászásra, aztán sosem voltak olyan jók az ízületeim, mint amikor másztam. Folyamatosan roppantottam ki közben a medencémet meg a térdemet, meg kihúzta az ujjaimat is, amik fájni szoktak, mert a sok gombnyomás összepréseli őket. Rohadtul hiányzik a mászás. Agyaltam is rajta a napokban, hogy jó lenne valami olyan versenyt szervezni, amin futni meg mászni kell.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Melorin
addikt
válasz medica #23680 üzenetére
Na de meddig folytassam a sétákat? Mikor jön el az a pont amikor már elkezdhetek kocogni?
Egyébként keveseket kocogtam az elmúlt években is, mégis hamar véget ért a móka az említett okok miatt.
Nem bírtam többet futni 5 percnél az első néhány alkalommal, és max 20percet futhattam amikor beütött a csontfájdalom. -
inf3rno
nagyúr
válasz medica #23357 üzenetére
Hát a legrosszabb ötlet, ha hátat fordítasz. Engem tutira megharapott volna ez a két kis köcsög, ha látja, hogy felül kerekedtek. Mondjuk az is gáz, hogy az önkormányzat tele van töketlenekkel, aztán nem tudja helyretenni ezeket a parasztokat. Én simán elvetetném tőlük a kutyákat.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Vertigo18
addikt
válasz medica #23346 üzenetére
Sokmindenben egyet értek veled. De sajnos azt nem tudom, hogy ez az eszköz mennyire működik. Ha valaki, ismerős mondaná, hogy beválik, akkor örömmel használnám én is, ne tudd meg, mennyi kellemetlenségtől óvna meg ez a munkám során.
Abban is egyetértek, hogy a gazdi a hibás, ha hagyja kóborolni, kiszökni. De ha már kint van és épp a lábamat tépi, akkor nem tudok neki meséket suttognia fülébe és közben magamban szidni a gazdáját.
Hidd el nekem, semmi következménye nem lesz rád nézve, ha egy kutyát, amely TÉNYLEG megtámadott, te engedéllyel tartott gázsprével lefújsz! SENKI nem fog ezért felelősségre vonni! És a spré már bizonyított. Ezerszeresen.
PeterkeT: Megnéztem gyorsan a kedvedért... az én "koromban" nem kell már nyolc perc alatt futni...
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
veterán
válasz medica #23234 üzenetére
Na igen, a 3 ezres nézői jegy.
(#23236) joysefke
Nyilvan a fenntartható verseny, megy egyebek szlogen biztos jól hangzik. Kár, hogy az én lábam már nem igazán kultiválja a futást, pedig terepfutást kipróbálnám, de biciklivel annyira jó a lefelé, hogy sajnálnám kihagyni..(#23235) concret_hp
Nem értek a lovakhoz, de biztos. Nem találkoztam még sehol ezzel, csak ismerős kérdezett rá, hogy mennyire lehet reális az összeg, szóval annyira csak nem jó a marketing akkor.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Aristeus
tag
válasz medica #22963 üzenetére
(#22963) medica: Volt már rajtam ilyen, tudom belőle a méretemet, szóval nem lesz belőle gond.
(#22962) Alg:: Rendben, írj egy privit, ha esetleg mégis kellene valamelyik, holnap 12:00-ig várok még a rendeléssel.
[ Szerkesztve ]
Ameddig ellátsz, addig el is tudsz futni.
-
inf3rno
nagyúr
válasz medica #22904 üzenetére
Egyszerűen csak arról van szó, hogy nem bírja el a terhelést a szervezetem. Szokott lenni régebben is verseny vagy keményebb edzés utáni 1-2 napban ilyen néhány másodpercig tartó rosszullét. Aminél ez durvábban előjött az a nagy terhelésű súlyzós edzés. Annál volt, hogy utána negyed óráig fel se tudtam kelni, elfehéredtem, meg elkenődött a beszédem. Kiment a fejemből a vér. Ez van, ha elmarad az alapozás, nincs keringésed, és magas pulzuson edzel. Meg persze a pánik.
Buliban hasznos! =]
-
margithid
veterán
válasz medica #22904 üzenetére
Azért komolyabb futásra nem mernék elmenni duc tape-es cipőben
Én a múlt heti cipőátázós sétám után egy ilyen cipőt rendeltem, remélem ez bírja azért ha mást nem is de a fröccsenő vizet.
Tartalékcipőnek vettem még egy puma powercool ignite-et.
Nagyon olcsón vannak megint cipők sportsdirecten, rendeltem egy nagyobb csomagot (2 cipő, polok, zoknik, melegitőalsó) és ott is csak 3500 a szállítás, nyulcipő meg a többi 40ről akciózunk 30ra bolt felejtős részemről.
Csak azt nem tudom, hogy vám lesz-e ha az angolok ténylegesen kilépnek az EU-ból..[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
válasz medica #22854 üzenetére
Nekem ez van. A cipzárat ami összetartja elől már kellett tákolni mert ahogy bevizesedett mindig lecsúszott, szerkesztettem oda egy kapcsot de ezt leszámítva meg vagyok elégedve. Szerintem amit linkeltél abba nem fér bele egy pulcsi, legfeljebb valami nagyon vékony széldzseki.
Mosásilag nálam az ecet jött be, azt amit fel akarok venni másnap is, meleg ecetes vízzel, nagyjából fél deci elég a mosdóba, kilötybölöm aztán utána alaposan öblítés, akkor ecetes sem lesz meg büdös sem, ráadásul nincs benne semmi allergén.
[ Szerkesztve ]
-
mszl
aktív tag
válasz medica #22856 üzenetére
Hello!
A zsákot az Ali-ról rendeltem:
Egy másik is van, de még nem próbáltam ki.
Erre még kíváncs lennék.
Erről a nadrágról esetleg valaki tud mondani valamit? Téli futásra jó lenne? Esetleg hasonlóra ajánlat is jó lenne, feszülős nadrágokat nem kedvelem.
Oldalt van 3 zseb, a képen mindegyikbe tettem valamit amit éppen találtam csak a láthatóság miatt.
Az öngyújtós zseb jól elérhető, a zipzáros már kevésbé, ott bűvészkedni kell, a harmadikból kivenni könnyű.
Két kulacstartó elöl, felettük 1-1 kis zseb. Kulcsnak, igazolványnak, max 3,5" telónak.
Zsákrészében 1,5L vizes zsák, pakolhatónak nem igazán mondanám, egy gyenge pulcsit sem tudtam belegyömöszölni. Max gatya, zokni, poló, térkép...
A mellkasi kulacstartónak elég jó mérete van a szemléltető képen látod
Salomon soft kulaccsal használom, ha félig üres akkor kicsit lötyög benne, de nem zavaró! Ezt kiküszöbölöm majd egy gumi szalag rávarrással félmagasságban, hogy szorítsa egy kicsit.
Anyaga:
A belső hálós anyag ugyanaz mint a salomon, a többi gumis ritkább szövésű mint a salomon-é. Az akác bokrokat, vadrózsa tüskéket nem szereti. Valamelyik már kiszakította, de nem szakadt tovább pedig nem rögtön varrtam meg.
Szerintem kényelmes, két méterben kapható én a kisebbiket rendeltem, de ebből kell a nagyobb méret, de így sem szorít.....
Van egy Salomon Skin Pro mellényem, na abból az XL pont nagy. Sajna a mellkasom mérete pont a mérethatáron 94-96cm van. De az árát nagyon megérte. Délutáni, hétvégi hosszú futásokhoz megfelelő, folyadékot, kaját tudsz pakolni + 1-2 kis személyes dolgot, de ruhát nem.Ha esetleg jössz a Zúzmarára elviszem szivesen, hogy megnézd.
Ez tőlem van, hanem a neten találtam, egy kis hasonlítás.
Viszont akinek van ilyen kis Salomon az leírhatná mit tud bele pakolni.[ Szerkesztve ]
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
mszl
aktív tag
válasz medica #22854 üzenetére
Ezt nem, de az 5L zsak az van toluk. Nagyon elegedett vagyok vele. Ar ertekben verhetetlen. Estere keszitek egy-ket fotot neked rola majd. Van salomon mellenyem is, majd irok egy-ket gondolatot.
[ Szerkesztve ]
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
joysefke
veterán
válasz medica #22725 üzenetére
Nekem meg egyáltalán nem ment vele a strava...lehet rosszul települt a playből?
Nem hiszem, hogy tudna rosszul települni...
Amit mindenképpen meg kell tenni, hogy:
-Engedélyezed a Strava-nak, hogy a háttérben futhasson
-A Strava-ra vonatkozóan minden energiatakarékosságot kikapcsolsz
-GPS beállításoknál a legnagyobb pontosságot állítod be
-A Strava-t mint alkalmazást lockolod a memóriában (nem lehet véletlenül bezárni, illetve ha crashel, akkor azonnal újraindul)Kb ennyi. Ezeket mind csak egyszer kell beállítani. Hogy ténylegesen jól működjön a dolog, nem árt, ha nem üres akkuval indulsz neki. Én figyelni szoktam rá, hogy 50% fölött legyen az akku. Ez nem nagy gond, mert a Strava+GPS kikapcsolt kijelzővel gyakorlatilag egész nap futhat és még mindig rengeteg nafta marad a telefonban.
Szóval szépen és jól működik, de attól ez még nem egy célszerszám mint egy bármilyen minőségi GPS óra és azt igazából nem is tudja kényelmesen helyettesíteni...
-
margithid
veterán
válasz medica #22702 üzenetére
Nekem Redmi 3S van legutolsó Global Stable Rommal és nem megy az endo.
De ma reggel arra keltem, hogy google fitness is leszívott az éjjel kb 10%ot az aksiból
Azt hiszem marad a sima időmérés az órámmal
Vagy max egyszer majd veszek egy xiaomi mi bandet...
Ezt már láttátok? -
kk831228
addikt
válasz medica #22593 üzenetére
Vegyen ő, magának... Nem szoktak ezek porosodni ha olyat vesz az ember ami tetszik is... Pint azért kellene hogy ne kelljen a telefont hurcolásznia...😉😂
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
parandroid
félisten
válasz medica #22540 üzenetére
Én alapból a német, vagy ha nem dob t cookie-hiány miatt, akkor az angol store-t nézem, lehet, ez kavar be.
margithid: Engem futásnál pont nem érdekel a szín, ezért írtam, hogy a feketéhez csak utcai cipőnél ragaszkodnék.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz medica #22535 üzenetére
45 fontért látok én 32-est, 50-ért 33-ast. A szín olyan, amilyen. Én is elgondolkoztam rajta, de pont pár hete vettem egy kék 33-ast egy helyi üzletben 80 eur körül, úgyhogy ezt most passzolom. Persze egy fekete 33-asra ennyiért azonnal ráugranék még utcai cipőnek is.
p
-
Alg
veterán
válasz medica #22301 üzenetére
GPS problémák legnagyobb része szvsz user error. Két hete nem kapcsolta be a GPS-t, közben nem szinkronizált, nem tudja hol vannak a műholdak. Elindul, nem áll meg, nem várja meg hogy bepozícionáljon rendesen, mozgás közben pedig az összes GPS nehezebben talál magára, főleg ha nincsenek előre cache-elve a műholdak és még 3-4 emeletes házak között is megy esetleg...
Csak a Deka van akkora hogy megteheti hogy ezekkel nem szívózik, visszaveszi szó nélkül.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
beltram
tag
-
Chuck Norris
senior tag
válasz medica #22232 üzenetére
Március óta használom a sima runnert, idáig hibátlanul működik és most vettem egy kardiósat is, hogy tavasszal el tudjam kezdeni a tudományos edzést pulzusméréssel. Remélem nem olyan lesz mint bizonyos márkák, hogy garancia idő+1 nap után kell eldobni. Egy programot töltöttem csak le hozzá amivel a PC-n szinkronizálódik, az hiba nélkül megy. Ami negatívum, hogy nem lehet tölteni futás közben mert újraindul de amit írtak, hogy 10 óra az üzemidő azt tudja.
-
Vertigo18
addikt
válasz medica #22197 üzenetére
Neeem, semmiilyen, egyszerűen csak, ha sokat futok és (számomra egyenlőre) sűrűn, akkor fáj ott, ahol írtam. De itteni tanácsra, illetve magam által is tapasztalt teljesítmény javulás miatt kerestem, majd megleltem a számomra kellemes távolságot, amiknél nem jön elő, max az az "érzem, hogy van" érzés...
T1: megnyugtattál, én kérdeztem néhány napja. Remélem akkor a 610-ben is van. Én már tegnap kiakadtam, amikor azt írta ki, hogy "Akku feszültség alacsony" és még volt vagy 2 km-em... Hazaérve rögtön raktam töltőre, de mint kiderült, 16%-on állt még mindig, gondolom 20%-nál írja ki a fenti figyelmeztetést.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
kolosanyi
veterán
válasz medica #22040 üzenetére
Nyilván minden sportágban megjelenik a dopping amatőr szinten is már, mert viszonylag könnyű hozzájutni, viszont a testépítés tipikusan az a sport, ahol kox nélkül nincs semmi. Ha nem hiszed, beszélgess versenyzőkkel, én megtettem, sőt együtt is edzettem velük. Ettől még benne van a munka, de még a szerencsés genetikájú versenyzőknek is szükségük van a cuccra. És ez szövetségtől független, a naturálnak mondott versenyeken is megy az ügyeskedés, na meg nincs pénz szűrésre.
-
inf3rno
nagyúr
válasz medica #21967 üzenetére
Köszi, de úgy nézem, hogy itt már nincs a méretemben. :S
@Alg:
Hát csak más színekben van. Nekem pont ugyanilyen kéne, finnyás vagyok. Na de ráér ám még, decemberre tervezem, hogy belefutom az ezret, de szerintem nem fog öszejönni. Most vagyok 650 körül. Még ebben a hónapban kellene 100-at letolni, meg a következő hónapban 250-et, aztán akkor jó lenne. Esélytelen.[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
PotterPrime
csendes tag
válasz medica #21847 üzenetére
Szia.
Én nyáron vettem egy Hoka Clifton 2-t, az első közös futásunkkor alaposan be kellett törni (ill. ő tört be engem ), de azóta semmi problémám nincs vele, sőt... imádom. A legtöbbet aszfalton és salakon futok, egy-kétszer becsúszik terep is, mindenütt megállja a helyét, még a gány vizes/faleveles terepviszonyoknál is megfelelően tapad, nem kell félnem, hogy épp hol csúszok el a nyálkán. Szóval csak ódákat tudok zengeni róla, egyetlen negatívuma (amit egyébként szinte minden tesztben megemlítenek), hogy az orr része szűkös tud lenni (a Clifton 3-nál már javítottak ezen elvileg), de az én lábam hozzá tudott szokni, pedig szélesnek mondanám a lábfejem.
Menj be egy Nomádba, próbáld fel, ez tipikusan olyan cipő, amiben már elsőre érzed, ha nem passzol a lábadra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Braun Silk 9 Flex epilátor 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest