-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Én Garmin párti vagyok, de ha már beszéltetek róla, bedobtam árukeresőbe és 60k a Zergénél.
Ezt azért nézd meg előtte:
Garmin Forerunner 255 Re-Review vs Coros Apex 2, Polar Pacer Pro, Suunto 5 Peak, Apple Watch 8Edit: egyébként nagyon durva a garminnak a napi edzés ajánlója (futáshoz). 255-ös videóját megnéztem és nézi a naptárat is, tehát ha beteszek 3 héttel előre egy versenyt, akkor olyan napi ajánlásokat fog adni, ami ahhoz a versenyhez kell, azaz kukázom az összes eddigi saját edzéseimet és csak követem az óra utasításait.
Illetve megpróbálok így egy maratont lefutni. Mondjuk a szokásos őszi 4 órás futást felveszem maratonként a naptárba és elkezdem csinálni az ajánlásokat, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
itouchfan
senior tag
Nekem a Pacer Pro van, ami most 120 helyett 70k Ft, annyiért szerintem ajándék, mindent tud amit leírtál, könnyű, nem bumfordi, én nagyon szeretem. Ja és a 30 óra GPS trackelessel számított üzemidő valós lehet, egy óra futás alatt 3-4%-ot merül, amúgy ha csak viseled, nagyon minimálisat.
[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
parandroid
félisten
Várd meg a garmin akciókat a jövő héten. Amúgy annyira nem rosszak az új iwatch-ok, ha valami frissebb modell van, akkor nem biztos, hogy megéri cserélni.
CN-nek, és LanyUS-nak meg persze jár a gratula!
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nők, nőügyek (18+)
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Nintendo Switch
- Revolut
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest