Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mango21
csendes tag
GLS tapasztalat:
Rendeltem egy webáruházból 3 db Knipex szerszámot. Kihozták, átvettem. Soha nem volt még semmilyen problémám a futárcégekkel így nem is gyanakodtam átvételnél. Mikor kibontottam a csomagot, 1 fogó hiányzott belőle. Akkor tűnt fel, hogy egy részén át volt ragasztva gls-es szalaggal a csomagolás. Mivel a cégé ahonnan rendeltem és a gls-es szalag is fehér alapon kék feliratos volt, ezért nem is tűnt fel átadásnál. Kárbejelentésen egyből lepattintottak, azzal, hogy a feladóval vegyem fel a kapcsolatot, mert ők kérhetnek kártérítést. A cég ugyanolyan fogót már nem tudott küldeni. Amit rendeltem, azt nem tartanak készleten és heteket kellett várnom a kiszállításra emiatt a rendelésemnél. Küldtek helyette egy másik típust, ami olcsóbb és kicsit másabb ugye. Nyilván nem véletlenül akartam azt a konkrét fogót. Azért a cég rendes volt, de a gls hozzáállása elszomorító. Mivel az a csomag nem szétszakadt volt. Gondolom a cég nevéből egyértelmű volt, hogy mi van a csomagban így egy gls-es dolgozó kilopott belőle egy szerszámot. Én buktam a dolgon. Mivel nem azt kaptam amit rendeltem és nem is annyi értékben. A cég nem tudom, hogy mennyit hajthat be a gls-en. Sose gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet. Simán kilopnak a csomagból valamit, a felelősséget meg hárítják. Az emailemre már nem is válaszolnak.
Legalább ilyen esetben lenni bennük annyi, hogy kifizetik a veszteségemet, elvégre ők “hibáztak”.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest