Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMGM6
tag
Alapvetően nem lenne gond, a kínai motorokkal, csak azért azt tudni kell, hogy ugyanazok a kínai motorok (alkatrészek) több minőségi kategóriában készülnek. Ugyanis pl. a mérettűrések növelésével, az anyag minőség csökkentésével, drasztikusan csökkenthetőek a gyártási költségek, nyilván a leggyengébb minőségű motorok általában a legolcsóbb gépekbe kerülnek. Ezzel még nem is lenne olyan nagy baj, (különösen, ha mindenki tudná, hogy mire számítson amikor megveszi pl. a Hecht, Riwall, Seppach. stb... gépeket). Az igazán nagy baj akkor kezdődik, amikor pl. a Husqvarna fűnyírókban is elkezdenek repedni, törni a pl. a Loncin motorok, pedig sajnos erre is elég sok példa van.
-
dsk976
csendes tag
Mivel nem érkezett válasz, így magamnak válaszolok.
Bementem a boltba és megnéztem/tologattam mindkét modellt. Az RM 248.3 nekem brutálisan nagy. A másik is nagy és nehéz a korábbi fűnyíróimhoz képest, de a kettő közül számomra az volt a könnyebben manőverezhető. Szóval végül azonos áron az egyszerűbbet választottam és megvetem a Stihl RM 2.2 R-t.
Ma nyírtam vele először füvet. Hát, éppen elférek vele a növényeink között. Nehezebb vele forgolódni, mint a régivel, de mégis másfél óra alatt lenyírtam a füvet a ház körül. Korábban inkább 3+ óra volt a szintidő. Olyan szépen mulcsozta a füvet, hogy nem is látszik. Utána még végigmentem a vezetékes szegélynyíróval is, ami még plusz 40 perc volt. Lehet, hogy a szegélynyírót is lecserélem egyszer majd egy aksis gépre, de azt ritkán szoktam használni, évente csak néhány alkalommal kínlódok vele, amikor már túl nagy a nehezen hozzáférhető részeken is a fű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest