- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz
pinnacle #7915 üzenetére
Hmm... Erre nem is gondoltam 🤔. Mondjuk a Lidl-nél is ez a helyzet. Garancia időtartama alatt gondod van, bejelented, viszik/hozzák a cuccost. Aztán ha letelik a 3 év, utána mi van azt nem tudom...mert azért ekkora motyót az ország másik végéből nem egyszerű... Nincs ilyen tapasztalatom, mivel nem volt vele gond.
Az apróság az önindítóval kapcsolatos. Ami megvásárlása után aggasztott, az a kosár akasztó fül volt. Mivel műanyagból készült, arra gondoltam le fog törni. De aztán ez nem történt meg. Elég masszív, vastag anyag... meg nem a napon rohad, tároláskor sincs a gépre akasztva... szóval bírja.
Az önindító anomáliával kapcsolatban meg csak annyi, hogy nem tudtam még rájönni miért indul nehezebben melegen. Hidegen pöcröff. Hetente használom általában. Akkor, egy hét állást követően is simán indul. Meg egy téli szünet után sincs gond. Viszont ha melegen, egy gyűjtő ürités után próbálva nem mindig indul könnyen. 2 dologra gondoltam. Azt olvastam lehet olyan, hogy mivel meleg a porlasztó elpárolog a benya, és kevés induláskor. Ennek az ellent mond, hogy ha hagyom lehülni akkor elsőre indul. Ha elpárologna, hideg állapotában sem lenne meg akkor a mennyiség, és benya cucli sincs rajta, hogy előtte felpumpáljam. Szóval részemről ez a benzin dolog kilőve. A másik a gyertya ..arra is gondoltam nem jó a hőértéke. Adtak hozzá egy pótgyertyát, de nyilván ugyanaz a típus. Cserélgettem, de ebből kifolyólag nem vettem észre változást.
Viszont mindkét teória bukik ott, hogy ha a berántójával indítom melegen akkor indul simán. Szóval én ezt a dolgot elengedtem... Lehet egyedi probléma. Én még nem találkoztam olyannal akinek lenne még ilyen gépe, és elmondaná mi a tapasztalata...de nyilván más is vett, mert azért elkopnak a boltból.
Szóval ha valakit a szervíz dolog aggaszt, akkor inkább lehet hanyagolja... Műszaki emberként nem szoktam a szomszédba menni tanácsért, úgyhogy ez a része engem hidegen hagy .. de abban igazad van, nem ez az általános.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest