Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz dik #3880 üzenetére

Szerintem tök felesleges 220-250 ezerért fűnyírót venni. De ezt egyéne válogatja, kinek mit enged meg a pénztárcája. De szerintem a 150-160 ezres B&S motoros gépek bőven elegendőek egy átlagfelhasználónak. Faternak a 30 éves B&S motorral szerelt kapálógépe a mai napig megy. Szerintem ha már ennyi pénzt költesz rá, akkor legyen hozzá fűgyűjtő. Ha pár év múlva mégis szükséged lesz rá, akkor mit csinálsz, ha nincs? A csak mulcsozásos fűnyírással az a gond, hogy időigényesebb, és gyakran kell szellőztetni a füvet. Valamelyik gép árában benne van a mulcskészlet, Husqvarnához drága az tény.

okezsoke: szívesen. :) Bocs közben most nézem, hogy a belinkelt Makita szegélynyírókból a 2., tehát a DUR181Z, ami jó lehet neked, az működik ugyanis ugyanolyan 18V akkuval, mint a fűnyíród. :) Ne félj ám a ház körüli munkáktól, könnyebben megtanulja ezeket a dolgokat az ember, mint gondolná. A szegélynyíró szinte egy játékszer a rendes benzines fűkaszához képest. Megnyugtatásképp: a szomszédom is 50+ korára költözött családi házba, előtte szinte semmi ház körüli munkát nem végzett. 1-1,5 év alatt ott tartunk, hogy kölcsönkéri a kapálógépemet, a fúrómat, és benzines fűnyírót használ, közben pedig vezetékes szegélnyírót is vett magának. :D

Új hozzászólás Aktív témák