- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
tibcsiworld #3648 üzenetére
Én nem tudom már, hogy mi ez.
Egyetlen Lidl-ben láttam kirakva 3 db-ot. Fölötte az ár: 79 Euro.
Megakadt rajta a szemem és fél percnyi gondolkodás után rájöttem, hogy ez így, ebben a formában, még az extrém magas euro árfolyam mellett is kihagyhatatlan vétel- legalábbis egy próbát mindenképp megér a dolog.
Otthon, este tűnt fel a számlán, hogy a 79 is még lejjebb csúszott, a pénztár már csak 59-nek számolta el. Másnap visszamentem és elhoztam még egyet. Így most van két akkus fűnyírónk, egy a szülőknek, egy magamnak.
Akksi az még nincs hozzá bár, várom türelmesen a hétfőt. (életem leghosszabb ideig várt Lidl akciója ez, mert mintha itt már vagy 2 hete emlegetnék a tagok, hogy a Lidlben akciós lesz az akkus fűnyíró, meg az akksik is: Bementem érte hétfőn, nem volt. Mentem csütörtökön, akkor sem. Valamiért aztán még így is azt hittem, hogy szombaton tutira lesz, megint megnéztem a reklámkiadványt, erre látom: hétfő.
Jövő héttől viszont a Szlovák Lidl-ben megint lesz pár akkus gép, flex, valamint excenteres csiszoló és damilos szegélyvágó is, úgyhogy megfogadtam, hogy beújítok mindenből egyet és mivel amúgy is csak ilyen alkalmi barkácsember vagyok, nekem simán tökéletes kell, hogy legyen az akkus verziója minden ilyen szerszámnak. (meg hát, milyen jó érzés lesz hi-technek lenni, még ha csak budget hi-tech isKis update:
Ma megint csináltam egy fűnyírást a Parkside egy-akkus, 32cm-es gépével (csak, hogy nehogy valaki összekeverje a kettőt, mármint a nagyobbikkal, ami két akkus).
Azért most helyesbítenem kell, mert ahogy utánaszámoltam, ilyen 15-20 perc volt csak az üzemidőm. Hozzá kell azonban tennem, hogy ez még mindig csak fél-teszt, mivel mint mondtam, a csavarozógépem 2Ah akksuval rendelkezik és én azzal használom a fűnyírót.
Természetesen hétfőn megveszem majd a 4Ah verziót, aztán hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest