Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
válasz
okezsoke #3391 üzenetére
Szia!
Makita gépeket dicsérni szokták, nem hiszem, hogy mellélőnél vele. Én a szüleimnek rendeltem a napokban egy akkus fűnyírót, jövő hét végefelé érkezik meg, írok majd róla pár mondatot.Egyébként nekik is kb 300 m2 a fűvel borított része a teleknek, én is ebben az árkategóriában nézelődtem (100-120 eFt) . Remélhetőleg ki fogja bírni egy töltéssel az akksi. Egyébként ezt a fűnyírót rendeltem:
[link]
Én is Makitán gondolkodtam még:
[link]
Itt találtam meg legolcsóbban:
[link]
Ezt is nézegettem:
[link]
Szerintem árban ne nagyon menj ez alá, amit kinéztél. De ha tervezel később más akksis gépet, akkor jó választás a Makita. Azt azért még gondold át, hogy a 38-as vágószélesség elég-e neked. 40-43-assal azért jobban tudsz haladni, lehet azon is múlik, hogy kibírja-e egy töltéssel.Meg annyi, hogy akksi csere márkától függetlenül nem lesz olcsó játék (Makita és pl az MTD esetében is 40 eFt körül).
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Betörne a filmiparba a Google
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest