- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbalint01
csendes tag
válasz
GeriCool #2132 üzenetére
Szia!
Én vettem anno ilyen fűnyírót. Önjárós volt. Azt tapasztaltam vele, hogy ha nem húzom az önjáró kart, hanem kézi erővel akarom tolni (pl zegzugokban), akkor a hátsó, hajtott tengely meglehetősen fékezi a gépet és nehéz ide-oda tolni. Nem vágom hogy más gépeknél ez hogy van, nekem ez nem volt okés, úgyhogy visszavittem :-S
-
szabolcs83
tag
Sziasztok!
1000-1200nm-es területre keresnék normál használatra egy megbízható benzines, önjáró gépet. Milyet ajánlanátok 150e Ft környékén?
Köszönöm!
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Inditottam egy robotfunyiro topikot hatha valakit erdekel a tema
-
draco31
veterán
Hello!
Stihl fűkaszán hol a motorszám? 260C illetve 240-es kaszák.
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Végre van egy kis kertem és kellene vennem egy fűnyírót.
Mivel tényleg kicsi 2db kb 10m2-es területről van szó ezért kézi fűnyírón gondolkozom, mivel nem foglal sok helyet.
A Bosch AHM 30/38C illetve az AL-KO Soft Touch Comfort 28 gépeket nézegettem.
Van valakinek tapasztalata ezekkel?
Üdv:
dkaro -
esox
senior tag
válasz
VIPowER #2133 üzenetére
Köszi szépen. Nekem még mindig az Einhel Hurricane HE 43 HW tetszik, mert brutál masszív, de anyósnak túl nagy, így maradt a mozgékonyabb 37-es Bosch. Kíváncsi leszek hány évig fogja bírni.
Köszi a tanácsokat. Nálam egy mini (900W-os) MTD teljesít 13 éve, igaz, hogy egyszerű terepen, de még bírja. Max 100nm fű van 3 hetente kb... -
VIPowER
őstag
Nagyobb fordulaton működik, hamarabb tönkremegy. Megolvad a nagy melegben ha olyanja van a csapágytartó, mivel műanyag. Nekem már elkapott pár vasat az évek folyamán a szíj nélküli MTD-m, de 14 éve működik, persze karban kell tartani. De fogyasztói társadalomban élünk, így vedd azt amelyik tetszik, úgyis lesz modernebb mindig.
Már látom is. Fűnyírók új generációja porcelánból. (az legalább a hőt bírja) -
GeriCool
aktív tag
Üdvözlet! Most az Aldiban 80.000 forintért van Gardenline GL 46-os fűnyíró. 46cm vágás, 550E Briggs motor, fűgyűjtős. Egyszerű használatra, picit egyenetlen talajra, nem kimondottan fű, hanem gazzal telített, de rendszeresen karbantartott. max 600 négyzetméterre kellene.
Vállalható e ez a készülék? Láttam, hogy márciusban volt még ilyen akció. Esetleg valaki bevállalt e ilyet?
Ha igen mik a tapasztalatok?
Illetve maga a márka vállalható e. Azt nem tudom, hogy csapágyazottak e a kerekek. Erre is kíváncsi lennék.
Igazából a Briggs motor miatt keltette fel a figyelmemet. 3 év gari van rá.
Sajnos én egyéb infót nem találtam.
Köszi -
esox
senior tag
Sziasztok,
Anyósnak kell vennem egy masszív, tartós fűnyírót kb 2-300nm fű nyírására 2-3 heti rendszereséggel.
Egy 1400W-os Alko szolgált kb 10 évig, de megadta magát és a javítás nem érné meg.Két kiszemelt utód van:
Bosch rotak 37Bosch gondolom szupi minőség, de kis könnyűcskének találom, a Hurricane eddig ismeretlen volt számomra, de "kézbe véve" igen masszív egy szerkezet. A Bosch most igen jó áron van + powerdrives és a nagyon kényelmes fogantyú miatt tetszik.
Nem tudom melyiket vegyem. Tudnátok segíteni?
-
flash-
veterán
üdv
MTD 40 PO benzinmotoros fűnyírónál hogy kell a beinzint leengedni??
amióta beletöltöttem nem indul, gondolom a fémkannában már oldodott a fém+lehet benne régi is és gondolom azért...
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy AL-KO BC4125 fűkasza, és olyan gondom van vele már egy ideje hogy a damilból általában 1 szál vagy néha 2 is elszakad. Mikor leveszem a damilfejet és szétszedem akkor ami épp elszakadt össze van olvadva az alatt levővel. Általában ez akkor van mikor jobban leterhelem a gépet, szóval amikor nem csak füvet vágok, hanem van közte egy kis gaz a kertben.
Szerintetek azért olvadhat össze mert szar a damil minősége, vagy ahogy feltekerem esetleg a dobra a damilt?
Gondolkoztam rajta hogy eldobom a fenébe ezt a damilfejet, aztán veszek egy Husqvarna T25-öt. Elvileg azon is M10 menet van, viszont a menetemelkedés nem tudom hogy ugyanaz-e mint a mostaninak.
Azért lenne jobb másik damilfej, mert a mostaninál ugyanoda kell tekerni a damilt, a Husinál viszont külön rész van a dobon mind2 szálnak. Itt egy kép csak hogy érthetőbb legyek.
AL-KO damilfej illetve Husqvarna damilfej.
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok!
Teljesen átlag felhasználásra, 150 nm2-es telekre keresek elektromos fűnyírót, a keret 50e.
Van esetleg ebben az a kategóriában ajánlott darabb? Többet sajnos most nem tudok rászánni.
Ezeket találtam 40-50 között:
Előre is köszi
-
tknof1871
őstag
Üdv! Fűnyírótraktor, benzines. Teletankról indul és jól megy aztán féltanknál, kb 1.5 órával később, valamiért elkezd rosszul járni a motor. Esik a fordulatszám aztán vissza jön aztán esik. 2 éves, nincs egy éve hogy a szervizben átpucolták az üzemanyagrendszert. Gyertya tiszta levegőszűrő tiszta. Amikor rosszul járt levettem a levegőszűrőt a tanksapkát de nem javult meg a motor járása. Gyertyán a pipát megmozgattam, semmi változás. Teletankról hidegen indítva jó aztán kb 1.5 órával később elkezd rosszul járni a motor.
Mi lehet a baj? -
Pityu.
nagyúr
Erre [link] valaki?
Még annyit,hogy szívatóval jó párszor meg kell húzni a beindítót,hogy be induljon melegen ugye könyebben indul de van,hogy ott is néha 2-3x is meg kell húzni,hogy be pöccenjen de egyébként nem fullad meg rendesen jár a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- E-roller topik
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest