Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shufny
őstag
Ez mennyit is jelent? 140 usd? Az elég necces lesz, mert nincs tolongás ebben a kategóriában. Pláne nincs sok méllyel megáldott darab köztük. Szóval jobban jársz, ha a 40-80 dollár közötti kategóriában keresel, mert itt vannak most az ár/érték nagyágyúk (kifejezetten sok). Ha tetszik a Bose mélye, akkor szerintem a Fischer-Audio Eterna lesz a neked való: Bugden Audio , GD AudioBase
Van amúgy egy q-Jays aprón, ami tetszhet. A legjobb talán az lenne, ha találnál Panasonic HJE900 -at ennyiért, de ez sajnos már elég esélytelen.
-
-
Dicker
őstag
A Maxell Metallics viszi a pálmát a legolcsóbbak között. Kb. 2.800 Ft.
De ötezerbe talán belefér egy Brainwavz BETA is, illetve kérdezz be a Xears fülesek topikjába is, hátha akad abban a márkában valami, ami ilyen áron elfogadható.
Ha pedig nagyon szerencséd van, és találsz valahol akciót, Soundmagic PL30-at is találhatsz 5-6.000 körül. Az az összes előtte lévő veri minőségben. De általában 5-8 között mozog az ára, de sokszor akciós. Amazonon most 6.000
MEElectronics M6 a Frogbeats-en kapható jó áron. Állítólag nem rossz, de még nem hallottam a saját fülemmel.
Xears oldala
Topikja[ Szerkesztve ]
-
Barnez
csendes tag
Nekem december vége óta van meg a Hybrid Pro HD. Eleinte én is bántónak éreztem a magasakat, fél óránál többet egy huzamban nem is bírtam hallgatni. Aztán a head-fi.org fórumján írták, hogy javulni fog. A 1More Burn-in alkalmazással 20 óra "beégetés" után teljesen megváltozott. A magasak már nem voltak bántóan élesek, hanem szép tiszták. Nagyon tetszik, hogy a közép tartományt is szépen kiadja. A mélyek is finomodtak az elődhöz képest szépen. Nekem nagyon bejött.
-
-NoVa-
addikt
Az első feléig még egyenesen irányítottunk volna Tulkuhoz, vagy valami Fearless S8F felé, erre leromboltad az illúziót az összeghatár és a KZ emlegetésével :)
A mikrofonnal végképp leszűkítetted a lehetőségeket, tipikusan pocsék mikrofonos kábeleket kapni csak, de majd Lalee ha benéz, ebben megerősít/cáfol. És megmondja, hogy erre tényleg Blon BL01 kell neked, vagy sem.
-
-Skylake-
addikt
Elektronikára miért kellene full BA ? Én elektrora DD-t vennék. Nekem egy FH3-am és egy Periodic Beryllium-om van , az FH3 DD+2BA , a Periodic az sima DD és lényegesen jobban teljesít elektronikus zenekében a Periodic. Nyilván abba ne menjünk bele, hogy mennyivel komolyabb DD a Periodic mint ami a FiiO-ban van , de én nem látom túl sok értelmét elektronikus zenére BA-nak. A mélye például sose lesz olyan egy jó BA-nak mint amilyen egy jó DD-nek. A jó hibridek meg drágák.
Én valami komolyabb DD-t keresnék, 20k körül szerintem már lehet venni SE80-at , annak vannak mélyei. FiiO FD1 nem tudom milyen lehet , de az is egy komolyabb DD-nek tűnik , az 25ből megvan hivatalos magyar forgalmazótól.[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
pulutodurumo
őstag
"Gondoltam a tobb driver jobban le tudja kovetni ezt a sok kulonbozo hangot egyszerre, mint egyetlen darab."
Elméletileg igen. De ahhoz tervezni kell, meg dolgozni vele hogy ez tényleg így legyen. Az olcsó kínai füleseket inkább csak összedobálják, aztán vagy pont jól sikerül, vagy nem. Ha van kedved és időd utánajárni, lehet hogy találsz olyan típust aminél szerencséjük volt."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
-NoVa-
addikt
Azt legalább konkrétan ismerem, és van is egy méretes továbblépés róla Japánból.
Zero Audo Carbo Tenore:Ebayen Japán kereskedőktől 14-15k huf körül van, tiszta, részletes, minőségi darab, V karakter, mint a Xiao, de sokkal kifinomultabb hangolással. Finom apróság, óvatosan kell bánni a kábelével, hogy ne törjön meg 1-2 éven belül, de mióta nem gyömöszölöm farmerzsebbe a füleseimet, bírja.
A Xiao után olyan lesz, mintha lehúznának néhány réteg fóliát a zenéről, az 5.78mm micro-DD gyors, részletes, jóféle bigyó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest