Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87423) gelbelex


gelbelex
őstag

Érkezett hozzám egy CCA C12. Elsőre egész jó volt, az árához pláne, de nincs még bejáratva (és nincs is nálam most). Írtátok itt, a kábelénél van jobb. Az anyagminőségén kívül mi nem jó vele? Milyenben érdemes gondolkodni?

Ezen kívül lett egy Tin T3 (akciós, Poland, 4 nap). Dobozból kivéve elég nyers volt a hangja, félre is tettem járatni. Kb. 20 óra után belehallgattam, jöttek elő mélyek, sokat tisztult a közép is, de a magasak, bár javultak, még időnként sziszegnek-sisegnek. Ennek ilyen a hangolása, szeretem is a világosat, de egy bejáratott példányt hallottam anno, az nem ilyen volt.
Kb. mennyi bejáratásra lehet még szüksége a BA drivernek?

Idővel majd összehasonlítom őket.

Mindkettőhöz elég kemény harangokat adtak. Nekem korábban az egészen puha, nagyméretű szilikon jött be. Kérnék szépen javaslatokat, milyenre érdemes cserélni?

:R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.